Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η SilentiumPC ανακοίνωσε το νέο RegnumRG-1 PC case

    Ένα νέο PC case το οποίο ακολουθάει σχεδίαση δύο θαλάμων στο εσωτερικό του, ανακοίνωσε η SilentiumPC. Πρόκειται για το νέο RegnumRG-1 το οποίο παρόλο το ότι διαθέτει χαρακτηριστικά ακριβών κουτιών, ανήκει στην κατηγορία των ιδιαίτερα οικονομικών λύσεων.

     

    Το RegnumRG-1 είναι το πρώτο μιας σειράς οικονομικών κουτιών από την SilentiumPC, το οποίο θα διαθέτει δύο χωριστούς θαλάμους εσωτερικά. Ο διαχωρισμός του εσωτερικού ενός κουτιού σε δύο ξεχωριστούς θαλάμους, βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύτερη ροή του αέρα στο εσωτερικό του κουτιού και στην διαχείριση των καλωδίων, κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των χρηστών.

     

    spc-regnum-rg1-3.jpg

     

    spc-regnum-rg1-features.jpg

     

    Οι διαστάσεις του νέου RegnumRG-1 είναι 430 x 447 x 208 χιλιοστά και είναι σε θέση να φιλοξενήσει μητρικές micro ATX και ΑΤΧ. Εσωτερικά έχει αρκετό χώρο για κάρτες γραφικών με μήκος έως και 380 χιλιοστά καθώς και συστήματα ψύξης επεξεργαστή έως και 160 χιλιοστά. Έως και έξι ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών μπορούν να τοποθετηθούν στο κουτί, με τον έναν από αυτούς να καταλαμβάνει τις δύο θέσεις που προορίζονται για οπτικά μέσα αποθήκευσης των 5,25''.  Πέραν των δύο αυτών θέσεων των 5,25'' , το RegnumRG-1 μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα τέσσερα μέσα αποθήκευσης, δύο των 3,5'' και δύο των 2,5''. Στο πάνω μέρος του υπάρχουν δύο USB 3.0 θύρες, οι συνήθεις είσοδοι και έξοδοι ήχου, power και reset πλήκτρα καθώς και leds λειτουργίας και δίσκων.

     

     

    Το RegnumRG-1 έρχεται σε μαύρο χρώμα, με λυτή εμφάνιση, έναν προ εγκατεστημένο ανεμιστήρα και τιμή ιδιαίτερα χαμηλή στα 31 ευρώ. Η ημερομηνία διαθεσιμότητάς του δεν είναι ακόμα γνωστή.

     

    spc-regnum-rg1-5.jpg

     

    spc-regnum-rg1-13.jpg

     

    spc-regnum-rg1-7.jpg

     

    RegnumRG-1 3.jpg

     

    RegnumRG-1 2.jpg

     

     

    Πηγή: SilentiumPC launches Regnum RG-1 dual-chamber value chassis - Chassis - News - HEXUS.net


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.