Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Silverstone ανακοίνωσε το νέο Kublai KL07

    Η SilverStone ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Kublai KL07, ένα αθόρυβο κουτί με κομψό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων.

    Διαθέτει πολλά μοντέρνα χαρακτηριστικά, όπως μπροστινές θύρες USB Type-C, κάλυμμα τροφοδοτικού και σκληρών δίσκων, αφαίρεση και τοποθέτηση των θηκών για τους δίσκους χωρίς εργαλεία, και έξυπνο σχεδιασμό για την ταχτοποίηση των καλωδίων στο πίσω μέρος.

     

    kl07-inside-right.jpgkl07-34right.jpg


    Το KL07 διαθέτει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα εξαρτήματα ενός συστήματος αλλά δίνει και πολλές επιλογές για επιπλέον ψύξη. Διαθέτει έξι συνολικά θέσεις για ανεμιστήρες 120/140mm με δυνατότητα τοποθέτησης ψυγείου μέγιστου μήκους 360mm. Μπορεί να δεχθεί κάρτες γραφικών μέγιστου μήκους 39 εκατοστών και στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται δύο ανεμιστήρες των 140mm.

     

    kl07-22.jpgkl07-17.jpg

     

    Το KL07 σε λειτουργία είναι αθόρυβο, αφού το εσωτερικό του είναι επενδυμένο με ειδικό αφρώδες υλικό και το φίλτρο σκόνης, καθώς και οι ανεμιστήρες εισαγωγής αέρα στο μπροστινό μέρος είναι σχεδιασμένοι για να μειώνουν τον θόρυβο.

     

    kl07-4.jpgkl07-14.jpg

     

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι στα 93.74 δολάρια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.