Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Sony κατάφερε να πουλήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο Playstation VR Headsets

    Η εικονική πραγματικότητα θεωρείται ότι θα φέρει επανάσταση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ειδικότερα στον χώρο των παιχνιδιών, αλλά η υψηλή τιμή των κορυφαίων VR headsets, αποτελεί έναν σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για τους περισσότερους κατόχους ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στον χώρο των κονσολών πάντως, το Playstation VR φαίνεται να τα πάει αρκετά καλά, με την Sony να έχει πουλήσει πάνω από 900 χιλιάδες κομμάτια.

     

    Το Playstation VR κοστίζει $399, σημαντικά λιγότερο από ότι τα HTC Vive και Oculus Rift. Ακόμα και αν λάβουμε υπόψιν το κόστος ενός Playstation 4 και πάλι αυτό είναι οικονομικότερο έναντι ενός VR Ready PC. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τίτλους όπως το Resident Evil 7 , είχαν ως αποτέλεσμα η Sony Να έχει καταφέρει να πουλήσει έως τις 19 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε χρονικό διάστημα λίγο πάνω από τέσσερις μήνες, 915000 Playstation VR headsets. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Andrew House της Sony, στους The New York Times. Ο αριθμός αυτός είναι πολύ κοντά στον στόχο της Sony η οποία ελπίζει να έχει πουλήσει ένα εκατομμύριο Playstation VR headsets έως τον Απρίλιο. Μάλιστα η εταιρία θα μπορούσε να είχε ήδη επιτύχει τον στόχο, αν δεν είχαν παρουσιαστεί ελλείψεις εξαιτίας της αδυναμίας της εταιρίας να προβλέψει την μεγάλη ζήτηση που θα είχε το headset.

     

    Για να έχουμε μια εικόνα του πόσο πιο επιτυχημένο είναι το Playstation VR headset στην αγορά, σύμφωνα με την εταιρία  SuperData Research, μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί περίπου 243000 Oculus Rift headsets και περίπου 420000 HTC Vive.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.