Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Sony μειώνει την τιμή του PS VR Worlds bundle, ενσωματώνει και την κάμερα στο στάνταρ PlayStation VR πακέτο

    Η εικονική πραγματικότητα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατέστη οικονομικότερη το τελευταίο διάστημα χάρη στις μειώσεις τιμών από την Oculus και την HTC. Η Oculus προχώρησε σε δύο σημαντικές μειώσεις τιμών του Oculus Rift με τους touch controller, στις αρχές Μαρτίου και τον Ιούνιο, με την HTC να ακολουθεί με επίσης σημαντική μείωση της τιμής του HTC Vive πριν λίγες μέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει σημαντικά η ψαλίδα σε σχέση με το PlayStation VR της Sony. Η τελευταία αποφάσισε να αντιδράσει, προχωρώντας σε βελτίωση των προσφορών της στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας.

     

    Έτσι το πακέτο PlayStation VR Worlds το οποίο περιλαμβάνει το VR Headset, την PlayStation κάμερα, δύο PlayStation Move motion controllers και το παιχνίδι PlayStation VR Worlds, θα δει μείωση τιμής από την 1η Σεπτεμβρίου, από τα $499 στα $449. Επιπλέον το στάνταρ PlayStation VR πακέτο, αν και παραμένει στα $399, πλέον θα περιλαμβάνει και την PlayStation κάμερα η οποία μέχρι τώρα θα έπρεπε να αγοραστεί ξεχωριστά.

     

    psvrbundle-worlds.jpg

    psvrbundle-.jpg

     

    Σύμφωνα με την Sony, υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι άνω των 100 τίτλων για το PlayStation VR, με περισσότερους τίτλους να προστίθενται στην λίστα συνεχώς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.