Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η SteelSeries ανακοίνωσε νέα headsets για κονσόλες

    .
    Ξεκινώντας από τα κορυφαία μοντέλα της σειρά, τα P800 και X800, πρόκειται για ασύρματα headsets τα οποία σύμφωνα με την SteelSeries είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο Dolby 7.1 virtual surround, υψηλή άνεση για πολύωρη ενασχόληση με τα παιχνίδια, καθώς και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση χωρίς κολλήματα. Υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης του ήχου, equalizer και δυνατότητα για επιπλέον ρυθμίσεις με εύκολα προσβάσιμα ρυθμιστικά πάνω στα ακουστικά. Στην περίπτωση του X800 υποστηρίζεται και σύνδεση με το χειριστήριο του Xbox μέσω καλωδίου με minijack 3,5'' τετραπολικό βύσμα για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση τους ήχου του παιχνιδιού ή της συνομιλίας με τους άλλους συμμετέχοντες στο παιχνίδι. Η μονάδα μετάδοσης σήματος διαθέτει δική της OLED οθόνη που απεικονίζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον ήχο και τα ακουστικά, ενώ η εναλλαγή καναλιών γίνεται αυτόματα, ώστε να προλαμβάνονται τυχόν παρεμβολές.

     

    SteelSeries X800

     

    Στην μεσαία κατηγορία έχουμε τα X300 και P300 για Xbox One και Playstation 4 αντίστοιχα. Η SteelSeries ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τα πιο άνετα headsets της αγοράς, προσφέροντας παράλληλα και υψηλή ποιότητα ήχου. Υποστηρίζεται Microsoft 7.1 Virtual Surround Sound στην περίπτωση του Xbox One, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για εύκολη απενεργοποίηση του μικροφώνου μέσω ενός διακόπτη.

     

    Τέλος, τα X100 και P100, τα οποία ήταν διαθέσιμα μέχρι πρόσφατα μόνο στα PC, έρχονται και στις κονσόλες προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μια πιο προσιτή τιμή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μέσω σύνδεσης πάνω στο ασύρματο χειριστήριο της κονσόλας για χρήση στα παιχνίδια, όσο και σε άλλες συσκευές οι οποίες διαθέτουν 3,5'' υποδοχή.

     

    Steelseries Siberia Headsets For consoles

     

    Η νέα σειρά ακουστικών είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο Amazon και για την Βόρεια Αμερική. Όσον αφορά τις τιμές τους αυτές είναι $329.99 για το μοντέλο SteelSeries Siberia X800, $299.99 για το SteelSeries Siberia P800, $129.99 για το SteelSeries Siberia X300 και $99.99 για το SteelSeries Siberia P300. Τα δύο πιο προσιτά μοντέλα, το SteelSeries Siberia X100 και το SteelSeries Siberia P100 θα κοστίζουν $69.99 και $49.99 αντίστοιχα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.