Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Team Group ανακοίνωσε την νέα της σειρά T-FORCE DARK με πιστοποίηση Asus ROG

    Η Team Group είχε ανακοινώσει την σειρά μνημών DDR4 υψηλών επιδόσεων, T-FORCE, τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η σειρά περιλάμβανε πέντε υπό κατηγορίες προιόντων, εκ των οποίων οι δύο ήταν η σειρές DARK και DARK PRO. Η Team Group έρχεται τώρα να ανακοινώσει μια ακόμα σειρά DARK, η οποία διαθέτει πιστοποίηση ASUS ROG.

     

    Όπως αναφέρει η Team Group, οι μνήμες δοκιμάστηκαν εκτεταμένα από την ASUS προκειμένου να λάβει αυτή την πιστοποίηση. Οι νέες αυτές DARK είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε σε συνδυασμό με μια μητρική της ASUS να είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις.

     

    TEAM GROUP_T-Force_DARK_ROG_RED.jpg

     

    Η σειρά T-FORCE DARK, διαθέτει heat spreader ιδιαίτερης σχεδίασης, το οποίο σύμφωνα με την Team Group, εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση επιτυγχάνει και καλύτερη ψύξη έναντι άλλων heat spreaders της αγοράς.

     

    Ειδικότερα η σειρά T-FORCE DARK με πιστοποίηση ROG, έχει συχνότητα λειτουργίας που ξεκινάει από DDR4-3000, αλλά είναι βελτιστοποιημένη έτσι ώστε να υπερχρονίζεται αυτόματα σε μια μητρική της σειράς ASUS ROG Maximus VIII Z170 ή Z270 κατά το boot, επιτρέποντας στους κατόχους της μνήμης να απολαμβάνουν τις αυξημένες επιδόσεις με το που ξεκινούν το σύστημά τους.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες για τις μνήμες της σειράς T-FORCE, μπορείτε να δείτε το σχετικό θέμα στις ειδήσεις εδώ. Για τις νέες μνήμες T-FORCE DARK με πιστοποίηση ROG, μπορείτε να πάτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ.

     

    58a78fa146b00-TEAMGROUP-T-Force-DARK-ROG-GRAY.jpgTEAM GROUP_T-Force_DARK_ROG_specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.