Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η TeamGroup ανακοίνωσε τον νέο της φορτιστή ο οποίος είναι συμβατός με τουβλάκια Lego

    Οι περισσότεροι επιτραπέζιοι φορτιστές ακολουθούν μια τυπική σχεδίαση που θυμίζει USB Hub και διατίθενται συνήθως σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Η TeamGroup έρχεται να προτείνει κάτι το διαφορετικό με το νέο της Brick Smart Charger WD02. Ο νέος φορτιστής φορητών συσκευών είναι πολύχρωμος και συμβατός με τα τουβλάκια και τις φιγούρες της Lego, επιτρέποντας στον κάτοχό του να προσθέσει μια ευχάριστη νότα στο γραφείο του.

     

    Ο νέος φορτιστής έρχεται σε κίτρινο, μπλε και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό και επιτρέπει την τοποθέτηση Lego τόσο στο πάνω μέρος του όσο και στο κάτω. Το κάτω τμήμα του μπορεί να αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα Lego ή άλλα αντικείμενα ή απλά να αφαιρεθεί ώστε να τοποθετηθούν Lego και από κάτω από τον φορτιστή.

     

     

    Brick Smart Charger WD02.png

     

    Όσον αφορά τις δυνατότητες του Brick Smart Charger WD02 καθαρά ως φορτιστή, στα χαρακτηριστικά του βρίσκουμε την δυνατότητα φόρτισης έως και πέντε συσκευών ταυτόχρονα, με την μέγιστη ισχύ που μπορεί να παρέχει να φτάνει τα 55W. Η συσκευή είναι σε θέση να ρυθμίσει αυτόματα το ρεύμα που παρέχει στις συνδεόμενες συσκευές, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που συνδέονται σε αυτήν. Οι τέσσερις από τις πέντε υποδοχές του φορτιστή υποστηρίζουν φόρτιση με 5V / 2.4A, ενώ η πέμπτη θύρα υποστηρίζει την τεχνολογία Qualcomm QuickCharge 3.0 (5V / 3A , 9V / 2A , 12V / 1.5A).  Ο φορτιστής διαθέτει πλήθος κυκλωμάτων ασφαλείας, ενώ έχει λάβει και τις σχετικές εγκρίσεις CE / FCC / BSMI / PSE, Level VI standard από το U.S. Department of Energy, αλλά και την Qualcomm για την υλοποίηση της τεχνολογίας QuickCharge 3.0.

     

    Brick Smart Charger WD02 2.png

    59771c3ebed3c_BrickSmartChargerWD021.png

    Brick Smart Charger WD02 3.png

    Brick Smart Charger WD02 4.png

    Brick Smart Charger WD02 5.png


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.