Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Tesla θα πραγματοποιήσει δυο παρουσιάσεις προϊόντων αυτό το μήνα

    H Tesla πρόκειται να πραγματοποιήσει δύο γεγονότα που σχετίζονται με προϊόντα αυτού του μήνα, λέει ο CEO της Tesla Motors, Elon Musk. Το πρώτο, που αναφέρεται ως «αποκαλυπτήρια προϊόντος Tesla", θα λάβει χώρα στις 17 Οκτωβρίου. Το άλλο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου και αφορά διάφορα προϊόντα που λειτουργούν ή χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια, ιδιαίτερα θα αφορά την ηλιακή οροφή, η οποία προκύπτει από την εξαγορά της SolarCity.

     

     

     

    Δεν είναι σαφές τι πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης. Πιθανότατα να μπορούσε να συνδεθεί με το Μοντέλο 3, αλλά τόσο ο Musk όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Tesla παραμένουν σιωπηλοί. Ο Musk είχε μιλήσει για μια εκδήλωση που αφορά το Model 3 στα τέλη του 2016, οπότε ίσως αυτό είναι που θα συζητηθεί. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.