Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Thermaltake ανακοίνωσε τα νέα της κουτιά, Level VT20 και Leven XT20, με την θέση για την μητρική σε οριζόντια θέση

    Η Thermaltake ανακοίνωσε δύο νέα κουτιά κύβους αυτές τις μέρες, τα οποία απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να στήσουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύστημα. Πρόκειται για το Thermaltake Level 20 XT Cube Chassis και το μικρότερο Thermaltake Level 20 VT Micro Chassis. Τα νέα αυτά κουτιά χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας την θέαση στο εσωτερικό των κουτιών από πολλαπλές γωνίες, ενώ η μητρική τοποθετείται οριζόντια, επιτρέποντας έτσι την ακόμα καλύτερη επίδειξη των εξαρτημάτων που θα βρίσκονται τοποθετημένα πάνω σε αυτήν, αλλά και των συστημάτων υδρόψυξης που ενδεχομένως θα είναι τοποθετημένα εντός των κουτιών.

     

    Το Thermaltake Level 20 XT Cube Chassis είναι το μεγαλύτερο κουτί από τα δύο, το οποίο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μητρικές διαστάσεως έως και E-ATX. Τα δύο πλαϊνά του, αλλά και η πρόσοψή του είναι κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας έτσι την εύκολη θέαση στο εσωτερικό του, από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Είναι χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα, το ένα πάνω από το άλλο, με το πάνω διαμέρισμα να φιλοξενεί την μητρική και ότι τοποθετείται πάνω σε αυτήν και το κάτω διαμέρισμα να φιλοξενεί το τροφοδοτικό, τα αποθηκευτικά μέσα και το σύστημα υδρόψυξης, εφόσον αυτό υπάρχει. Υποστηρίζονται συστήματα υδρόψυξης με ψυγείο έως και 480 χιλιοστά, τροφοδοτικά με μήκος έως και 220 χιλιοστά, κάρτες γραφικών με μήκος έως και 400 χιλιοστά, αλλά και συστήματα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 250 χιλιοστά.

     

    Thermaltake level 20 XT 1.jpg

     

    Thermaltake level 20 XT 3.jpg

     

    Η Thermaltake προσφέρει το κουτί με έναν ανεμιστήρα των 140 χιλιοστών προ εγκατεστημένο στο πίσω μέρος του, ενώ υπάρχουν δύο θέσεις στην πρόσοψη που μπορούν να φιλοξενήσουν ανεμιστήρες των 200 χιλιοστών. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του, η ύπαρξη δύο USB 3.0 θυρών αλλά και μίας Type C θύρας, καθώς και η δυνατότητα εύκολης αποσυναρμολόγησής του, για τοποθέτηση των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του και γενικότερα ο modular σχεδιασμός των εξαρτημάτων του.

     

    Thermaltake level 20 XT 2.jpg

     

    Thermaltake level 20 XT 4.jpg

     

    Το Thermaltake Level 20 VT Micro Chassis αποτελεί την εναλλακτική πρόταση για όσους θα ήθελαν ένα μικρότερου μεγέθους κουτί. Ακολουθεί γενικά παρόμοια φιλοσοφία σχεδίασης με το μεγαλύτερο Level 20 XT, αλλά έχοντας μικρότερες διαστάσεις, μπορεί να δεχθεί μητρικές micro ATX, τροφοδοτικό με μήκος έως και 200 χιλιοστά, κάρτες γραφικών με μήκος έως και 350 χιλιοστά και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 185 χιλιοστά. Αν και δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο μεγάλο σύστημα υδρόψυξης όπως το Level 20 XT, προσφέρει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δύο συστήματα υδρόψυξης των 240 χιλιοστών ή εναλλακτικά ένα των 280 χιλιοστών.

     

    Thermaltake level 20 VT 1.jpg

     

    Thermaltake level 20 VT 3.jpg

     

    Το Level VT 20 διαθέτει συνολικά τέσσερα πλαίσια από γυαλί υψηλής αντοχής, τα δύο πλαϊνά, την πρόσοψη και το πάνω. Η Thermaltake προσφέρει το κουτί με έναν ανεμιστήρα των 200 χιλιοστών προ εγκατεστημένο μπροστά. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του, οι δύο USB 3.0 θύρες και το αφαιρούμενο cage για τα αποθηκευτικά μέσα.

     

    Thermaltake level 20 VT 2.jpg

     

    Thermaltake level 20 VT 4.jpg

     

    Και τα δύο κουτιά είναι διαθέτουν την πιστοποίηση "Tt LCS" της εταιρίας, η οποία εγγυάται ότι το κουτί μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών.

     

    Είναι διαθέσιμα ήδη από τους συνεργάτες της Thermaltake και καλύπτονται από τρία χρόνια εγγύησης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.