Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Thermaltake ανακοίνωσε την Riing Silent 12 ψύκτρα για επεξεργαστές

    Μια νέα ψύκτρα τύπου tower ανακοίνωσε η Thermaltake. Πρόκειται για το μοντέλο Riing Silent 12, το οποίο διαθέτει δικό του φωτισμό πάνω στον ανεμιστήρα και θα έρχεται σε δύο χρώματα, μπλε και κόκκινο.

     

     

    Η νέα Riing Silent 12 είναι σχεδιασμένη για χρήση σε συστήματα υψηλών επιδόσεων, έχοντας την δυνατότητα να ψύξει επεξεργαστές με κατανάλωση έως και 150W, χάρη στα τέσσερα χάλκινα heat pipes 6 χιλιοστών που διαθέτει. Μέσω αυτών η θερμότητα μεταφέρεται στο αλουμινένια κυρίως σώμα της ψύκτρας όπου και απομακρύνεται με την βοήθεια του ανεμιστήρα της των 120 χιλιοστών.

     

     

     

    Riing Silent 12 CPU Coolers.jpg

     

    56f65c0a097d0-RiingSilent12CPUCooler1.jpg

     

    Ο ανεμιστήρας είναι PWM, οπότε η ταχύτητα περιστροφής των πτερυγίων του ρυθμίζεται κάθε φορά αυτόματα από το σύστημα με βάση την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Ο ανεμιστήρας διαθέτει 11 πτερύγια και είναι τύπου Hydraulic bearing προσφέροντας ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία. Η ταχύτητα περιστροφής τους κυμαίνεται από τις 500 έως τις 1400 στροφές το λεπτό, με την Thermaltake να δίνει στην συσκευασία και ένα καλώδιο χαμηλού θορύβου ή αλλιώς "low-noise cable (LNC)", όπως το ονομάζει. Το καλώδιο αυτό πιθανόν διαθέτει ενσωματωμένη αντίσταση, η οποία μειώνει την τάση και κατ' επέκταση τον ρυθμό περιστροφής του ανεμιστήρα. Με το LNC καλώδιο, ο ανεμιστήρας περιστρέφεται με ρυθμό από 300 έως και 700 στροφές το λεπτό προσφέροντας ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία σε συστήματα που δεν έχουν ανάγκη ισχυρής ψύξης.

     

    Riing Silent 12 CPU Cooler blue.jpg

     

    Riing Silent 12 CPU Cooler base.jpg

     

    Riing Silent 12 CPU Cooler blue fan.jpg

     

    Riing Silent 12 CPU Cooler 2.jpg

     

    Το κύριο πάντως χαρακτηριστικό της σειράς Riing, είναι το δαχτυλίδι από LED φωτισμό που διαθέτει η σειρά. Τα LED είναι τοποθετημένα έτσι ώστε το εφέ που δημιουργούν να είναι εμφανές από όποια γωνία και αν φαίνεται η ψύκτρα.

     

    Riing Silent 12 CPU Coolers 2.jpg

     

    Τέλος, η ψύκτρα είναι συμβατή τόσο με AMD όσο και με Intel socket, διαθέτει αντικραδασμικά λαστιχένια μαξιλαράκια για επιπλέον μείωση του θορύβου και σχεδίαση τέτοια ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα με τις μνήμες του συστήματος. Το βάρος της είναι 825 γραμμάρια.

     

     

     

    Πηγή: Thermaltake - Global - Thermaltake Launches the Latest Riing Silent 12 CPU Cooler


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.