Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Η Valve επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Half-Life 3, χωρίς όμως υποστήριξη VR

    Υπάρχουν καλά νέα για όλους όσους περιμένουν με ανυπομονησία το Half-Life 3, αλλά όχι τόσο καλά για αυτούς που το ονειρεύονταν μαζί με ενα σετ εικονικής πραγματικότητας.

     

    Αν και υπήρχαν διάφορες διαρροές σχετικά με το Half-Life 3, εξακολουθούμε να γνωρίζουμε ελάχιστα για το παιχνίδι. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν θα είναι ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, σύμφωνα με την Valve. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της EGX, ο Chet Faliszeck ρωτήθηκε αν το Half-Life 3 πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο αρνήθηκε.

     

    Συνέχισε μιλώντας για το VR όταν ο ίδιος δημοσιογράφος έκανε την ίδια ερώτηση. "Είπα όχι", απάντησε Faliszek ξανά. Τα δύο αυτά ερωτήματα ήταν τα μόνα πράγματα που σχετίζονται με το Half-Life 3. Το καλό είναι ότι δεν αμφισβητήθηκε η ύπαρξη του παιχνιδιού.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.