Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Western Digital ανακοίνωσε τις νέες σειρές SSD, WD Blue και WD Green

    Η Western Digital  πριν μερικούς μήνες ολοκλήρωσε την εξαγορά της SanDisk, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ την γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων SSD κάτω από την επωνυμία της που απευθύνονταν σε καταναλωτές, αλλά και σε επιχειρήσεις. Η WD τώρα έρχεται να ανακοινώσει δύο νέες σειρές προϊόντων, την WD Blue και την WD Green. Και οι δύο σειρές βασίζονται σε σειρές προϊόντων της SanDisk.

     

    Πιο συγκεκριμένα, η σειρά WD Blue βασίζεται στην σειρά SanDisk X400 και θα είναι διαθέσιμη τόσο σε μορφή δίσκου 2,5'', όσο και ως M.2. Χρησιμοποιεί μνήμες15nm TLC NAND της SanDisk και Marvell 88SS1074 controller. Η σειρά Green είναι μια χαμηλού κόστους σειρά η οποία βασίζεται στην σειρά Plus της SanDisk και βασίζεται στον Silicon Motion controller, χωρίς DRAM και 15nm TLC NAND της SanDisk.

     

    wdgreenssd.jpg

     

    Αναλυτικό review μπορείτε να διαβάσετε στο Anandtech

    The Western Digital Blue (1TB) SSD Review: WD Returns to SSDs by Billy Tallis

    αλλά και άλλα τεχνολογικά sites.

     

    02-BlueSSD-Desktop.jpg

     

    Όσον αφορά την Ελληνική αγορά, η NetConnect, επίσημος διανομέας της WD, απέστειλε την παρακάτω ενημέρωση τύπου, όσον αφορά τους νέους WD Blue SSDs

     

    Η ΝetConnect A.E., επίσημος διανομέας της Western Digital (παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις αποθήκευσης), είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως σήμερα η Western Digital® Corporation ανακοίνωσε τα WD Blue Solid State Drives. Διαθέσιμα σε διαστάσεις των 2.5" στα 7mm αλλά και σε μορφή M.2 2280, τα WD Blue SSD είναι συμβατά με ένα μεγάλο εύρος υπολογιστικών συστημάτων.

    Με κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία, τα WD Blue SSD προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο ιδανικό για multi-tasking περιβάλλον, έτοιμο να αντεπεξέλθει στις ανάγκες υψηλών υπολογιστικών επιδόσεων. Είναι διαθέσιμα σε 3 χωρητικότητες: 250GB, 500GB, και 1TB. Σε συνδυασμό με το δωρεάν λογισμικό (WD SSD Dashboard) που είναι διαθέσιμο για λήψη και 3 χρόνια εγγύηση, ο κάθε χρήστης μπορεί με σιγουριά να αναβαθμίσει το σύστημα του με ένα WD Blue SSD.

    Τα νέα WD Blue SSD προσφέρουν:
    • Ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 545 MB/s σε ανάγνωση και μέχρι 525 MB/s σε εγγραφή.
    • Βελτιστοποιημένη απόδοση για ταυτόχρονη εντέλεση εφαρμογών χωρίς να επιβραδύνεται το σύστημα.
    • Διαθέσιμα σε διαστάσεις 2.5" και Μ2 για φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, και SFF.
    • Πιστοποίηση FIT Lab WD™  για τη συμβατότητα σε ένα ευρύ φάσμα laptop και desktop υπολογιστών.
    • Mean Time To Failure (MTTF) - 1.75 εκ ώρες.
    • Ευρεία συμβατότητα.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.