Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η ZTE αποκάλυψε το πρώτο foldable smartphone, το Axon M

    Μπορεί το μέλλον να υπόσχεται κινητά με οθόνες που θα μπορούν να διπλώνουν χωρίς να σπάνε, η ZTE όμως κατάφερε να προλάβει τον ανταγωνισμό αξιοποιώντας την ήδη παρεχόμενη τεχνολογία, ώστε να παρουσιάσει το πρώτο κινητό με δύο οθόνες το οποίο μπορεί και διπλώνει. Το νέο αυτό μοντέλο ονομάζεται Axon M και είναι πραγματικά κάτι το διαφορετικό από τα συνήθη νέα σύγχρονα smartphones που ανακοινώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

     

    Το Axon M διαθέτει δύο οθόνες IPS των 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080 pixels με Gorilla Glass 5, που μπορούν να λειτουργήσουν τόσο ανεξάρτητα, όσο και ως μια μεγάλη οθόνη των 6,75 ιντσών. Ειδικότερα, υποστηρίζονται τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες. Dual Mode, όπου κάθε οθόνη παρουσιάζει διαφορετικό περιεχόμενο, επιτρέποντας για παράδειγμα το άνοιγμα δύο εφαρμογών σε ξεχωριστή οθόνη. Extended Mode, με τις δύο οθόνες να λειτουργούν ως μία μεγάλη οθόνη των 6,75 ιντσών. Mirror Mode με τις δύο οθόνες να εμφανίζουν την ίδια εικόνα. Traditional Mode, για λειτουργία του κινητού ως ένα σύνηθες κινητό, με το ένα χέρι, με μόνο την μία οθόνη ενεργή.

     

    ZTE Axon M Dual mode.jpg

     

    ZTE Axon M Extended Mode.jpg

     

    ZTE Axon M Mirror Mode.jpg

     

    ZTE Axon M Traditional Mode.jpg

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται, Qualcomm Snapdragon 821, 4GB μνήμης, 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD και μόνο μία κάμερα με αισθητήρα Sony ανάλυσης 20MP. Χάρη στην δυνατότητα της συσκευής να διπλώνει, η κάμερα μπορεί να παίξει τόσο το ρόλο μιας πίσω κάμερας σε ένα παραδοσιακό κινητό, όσο και το ρόλο μιας μπροστά κάμερας. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3180mAh, ενώ το λειτουργικό είναι το Android 7.1.2. Το Axon M διαθέτει σύστημα δύο ηχείων, αλλά και αποκλειστικό audio chip, για καλύτερη ποιότητα. Στις υποδοχές βρίσκουμε τόσο USB type C, όσο και 3,5'' για ακουστικά.

     

    ZTE Axon M 1.jpg

     

    Η νέα συσκευή παρουσιάστηκε από την ZTE USA με την AT&T να έχει την αποκλειστικότητα για αυτή την αγορά, με την εταιρία να το διαθέτει με πρόγραμμα 30 μηνών προς $24,17 τον μήνα. Παρόλα αυτά το Axon M θα γίνει διαθέσιμο και στις αγορές της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Ευρώπης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.