Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Καθυστερεί η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077

    Η CD Project RED ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16 Απριλίου και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η  17η Σεπτεμβρίου. Ο λόγος είναι απλός: Η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το παιχνίδι.

     

    large.HTBXMBcUAXDyvBq1.jpg

     

    Το παιχνίδι είναι μια πολύ μια μεγάλη πρόκληση για τους developers και ήδη βρίσκεται 7 χρόνια σε ανάπτυξη, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για τη CD Project RED. Στον κώδικα ενσωματώνονται τεχνολογίες νέας γενιάς που περιλαμβάνουν βελτιώσεις της μηχανής, ένα ολοκαίνουργιο σύστημα UI πρώτου προσώπου, υλοποίηση εφέ μέσω φυσικής, AI πραγματικού χρόνου.

     

    Η εταιρεία έχει ξοδέψει πάνω από 80 εκ. $ μέχρι σήμερα και αναμένεται αυτός ο αριθμός να αλλάξει τους προσεχείς μήνες. 

     

    Η καθυστέρηση δίνει στη CD Project RED επιπρόσθετο χρόνο να υλοποιήσει βελτιώσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς όπως τα PS5 και Xbox Series X. To game studio έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η μηχανή του παιχνιδιού έχει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να υποστηρίξει τις κονσόλες νέας γενιάς. Οι μήνες της καθυστέρησης θα δώσουν τα περιθώρια ώστε το παιχνίδι να είναι φανταστικό τόσο σε υλικό τρέχουσας τεχνολογίας όσο και σε αυτό που θα έρθει στο μέλλον.

     

    Τέλος, οι προγραμματιστές θα μπορέσουν να πάρουν μια χρονική ανάσα για την ολοκλήρωση του project που θα είναι η μοναδική κυκλοφορία της εταιρείας μετά από 5 χρόνια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.