Jump to content



  • yanni
    yanni

    Και η Sony στο παιχνίδι με τις retro κονσόλες. Ανακοίνωσε το PlayStation Classic

    Η επιτυχία του NES Classic Edition, είχε ως αποτέλεσμα να δούμε και άλλα ονόματα που κυριαρχούσαν στο παρελθόν στον χώρο των κονσολών, να θέλουν μερίδα από την πίτα. Έτσι είχαμε και δεύτερη κονσόλα από την Nintendo, το Super Nintendo Classic, αλλά και ανακοινώσεις από άλλες εταιρίες όπως την Sega(θα καθυστερήσει), την Atari, την SNK. Στο παιχνίδι τώρα μπαίνει και η Sony με το PlayStation Classic, το οποίο θα κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο.

     

    Το PlayStation Classic βασίζεται στο πρώτο PlayStation, το οποίο κυκλοφόρησε περίπου 25 χρόνια πριν και κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια κομμάτια. Εμφανισιακά ομοιάζει με εκείνο το μοντέλο, με την Sony να συμπεριλαμβάνει και δύο χειριστήρια παρόμοια, τόσο σε σχήμα όσο και σε αίσθηση, με τα αυθεντικά χειριστήρια του παλιού PlayStation. Απουσιάζει βέβαια το CD Drive, αλλά υπάρχει έξοδος HDMI για σύνδεση σε TV. Το νέο PlayStation Classic έχει 45% μικρότερο όγκο σε σχέση με το παλιό και θα ενσωματώνει 20 παιχνίδια, στα οποία περιλαμβάνονται και τίτλοι όπως τα Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 και Wild Arms.

     

    playstation-classic-system-us-18sept18-5.jpg

     

     

    Η κονσόλα η οποία θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου σε παρόμοια συσκευασία με αυτή του αρχικού, θα κοστίζει 99,99 δολάρια/ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμη για προ παραγγελία από αρκετά ξένα μαγαζιά, όπως το Amazon και το Best Buy, αλλά και σε Ελληνικά όπως το Public για παράδειγμα.

     

    Περισσότερα για την κονσόλα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ.

     

    playstation-classic-system-box-angled-us-18sept18.jpg

     

    playstation-classic-system-us-18sept18-2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.