Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Και ο Core i3-7350K θα έχει τη δυνατότητα υπερχρονισμού

    ΟΙ τελευταίες δοκιμές έδειξαν ότι οι Kaby Lake προφέρουν ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με τους επεξεργαστές "Skylake" και από ότι φαίνεται η Intel θα ακολουθήσει  διαφορετική πολιτική προκειμένου να προωθήσει τη νέα γενιά επεξεργαστών της στους PC enthusiasts.

     

    Η νέα γενιά Kaby Lake, εκτός από τον κορυφαίο Core i7-7700K και τον Core i5-7600K θα διαθέτει και τον Core i3-7350K με δυνατότητα υπερχρονισμού σε μια προσπάθεια να πιάσει το κομμάτι της αγοράς των 200 δολαρίων και κάτω.

    Intel-Skylake-Core-i3_1.jpg

    Ο Core i3-7350K θα είναι ο πρώτος διπύρηνος επεξεργαστής της εταιρίας με δυνατότητα υπερχρονισμού. Η Intel στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει μόνο τον επετειακό διπύρηνο Pentium G3258 με τέτοια δυνατότητα. Ο  Core i3-7350K θα έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή κάνοντας έτσι εύκολο τον υπερχρονισμό του.

     

    Intel-Kaby-Lake-Desktop-Processors.jpg

     

    Ο i3-7350K θα διαθέτει HyperThreading, με ενεργοποιημένους 4 πυρήνες διαθέσιμους για το λειτουργικό σύστημα. ΟΙ εργοστασιακοί χρονισμοί τους θα είναι στα 4.00 GHz, με 4.20 GHz Turbo Boost. Θα διαθέτει 4 MB  L3 cache και θα έχει TDP στα 91W, όσο και ο μεγαλύτερος τετραπύρηνος αδελφός του. Το ποιο πιθανό είναι να τον δούμε στα καταστήματα να πωλείται χωρίς ψύκτρα, σε τιμές οι οποία αναμένεται να είναι στα 177 δολάρια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.