• Μείνετε ενημερωμένοι για τις απειλές, μέσω του "Threat Landscape Dashboard"


  yanni

  Οι απειλές ασφαλείας είναι πλέον καθημερινές και πολλές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο κάποιος να παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις, πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι κάποιος administrator, ο οποίος οφείλει να ενημερώνεται συνεχώς και παράλληλα να προσπαθεί να κατηγοριοποιήσει την κάθε νέα απειλή, ανάλογα με την επικινδυνότητά της. Η Intel Security έρχεται να δώσει μια χείρα βοηθείας, ακριβώς σε αυτό, με το νέο "Threat Landscape Dashboard".

   

  Η Intel ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο "Threat Landscape Dashboard" πριν εννέα μήνες. Σκοπός του νέου αυτού ηλεκτρονικού ταμπλό, είναι να αναγνωρίζει τις κυριότερες απειλές, ανά πάσα στιγμή και να παρουσιάζει τυχόν σχέσεις ανάμεσα σε αυτές. Στόχος της Intel Security είναι να βοηθήσει τους υπεύθυνους ασφαλείας με αυτό το τρόπο, να μπορέσουν πιο εύκολα και γρήγορα να αναγνωρίσουν τις σημαντικότερες απειλές, ώστε να εστιάσουν πρώτα την προσοχή τους στο να καλύψουν τα κενά ασφαλείας που εκμεταλλεύονται οι απειλές αυτές.

   

  large.58a4ad7014045_ThreatLandscapeDashboard.jpg

   

  Το "Threat Landscape Dashboard" αποτελεί λοιπόν ένα χρήσιμο online εργαλείο, το οποίο κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα. Η Intel Security σκοπεύει στην συνεχή ενημέρωση του και μελλοντικά στην επέκτασή του με ακόμα περισσότερες πληροφορίες, ενώ υποστηρίζεται και RSS για συνεχή ενημέρωση των ενδιαφερομένων. 


  Πηγή
  1 person likes this


  Σχόλια χρηστών


  Δεν υπάρχουν σχόλια προς προβολή  Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

  Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

  Δημιουργία λογαριασμού

  Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!


  Δημιουργία λογαριασμού

  Σύνδεθείτε

  Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.


  Είσοδος