Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μεγάλες οι απαιτήσεις σε RAM του νέου Call of Duty : Black Ops III

    Όμως σύμφωνα με την ιστοσελίδα techpowerup υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διαχείριση της μνήμης RAM στο Black Ops III, η οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 GB και η μνήμη της κάρτας γραφικών τουλάχιστον 8 GB για να έχουμε μία ομαλή ροή των γραφικών του παιχνιδιού.

     


    142g

    142f

     

    Σε δοκιμές που έκανε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τις υψηλότερες ρυθμίσεις στα γραφικά, σε ανάλυση 2560 x 1600, σε υπολογιστή που διέθετε Core i7 "Haswell" τετραπύρηνο επεξεργαστή, 12 GB μνήμης RAM, μία GeForce GTX 980 Ti, και τους τελευταίους Black Ops III Game Ready οδηγούς 385.87 της NVIDIA, σε Windows 7 64-bit, το παιχνίδι εμφάνιζε προβλήματα με την διαχείριση της μνήμης. Μια ματιά στη διαχείριση εργασιών βλέπουμε ότι το παιχνίδι χρησιμοποιούσε και τα 12 GB της διαθέσιμης μνήμης εκτός βεβαια από τα 1.5-2 GB που είχε δεσμεύσει το σύστημα.

     

    142h

     

    Δοκιμάζοντας μόνο 8 GB RAM το παιχνίδι σταμάταγε να λειτουργεί μετά από μόλις 10 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας τη GTX 980 Ti, ακόμα και με τα 6 GB ενσωματωμένης μνήμης που διαθέτει το παιχνίδι παρουσίαζε το φαινόμενο stuttering, το οποίο σταμάταγε με τη χρήση μίας GTX TITAN X, η οποία διαθέτει 12 GB ενσωματωμένης μνήμης. Με αυτήν την κάρτα η χρήση της μνήμης του συστήματος έπεφτε στα 8.3 GB.

     


    142d

    142c

     


    Στα Steam forums, χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τις επιδόσεις του παιχνιδιού, όχι αναγκαστικά χαμηλά FPS, αλλά το γνωστό φαινόμενο stuttering, ειδικά με τις μέγιστες ρυθμίσεις στα γραφικά του παιχνιδιού. Το παιχνίδι πάντως τρέχει ομαλότατα με μία GTX 980 Ti αλλά με 16 GB μνήμης RAM εγκατεστημένη.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.