Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μεγάλη αυτονομία υπόσχονται οι νέοι φορητοί της LG

    Η CES 2018 θα διεξαχθεί όπως πάντα τον άλλο μήνα και οι κατασκευαστές έχουν ήδη αρχίσει και ανακοινώνουν νέα προϊόντα για το 2018. Στο πλαίσιο αυτό, η LG αποκάλυψε τρία νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών της σειράς Gram, τα οποία θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές της Intel τελευταίας γενιάς και θα προσφέρουν, εκτός από υψηλές επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία και ευκολία μεταφοράς τους.

     

    Τα τρία μοντέλα έρχονται με διαφορετικού μεγέθους FullHD οθόνες αφής, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς. Έχουμε λοιπόν το μοντέλο 13Z980 με οθόνη των 13,3'', το μοντέλο 14Z980 με οθόνη των 14'' και το μοντέλο 15Z980 με οθόνη των 15,6''. Τα νέα Gram είναι ιδιαίτερα λεπτά και ελαφριά, με το βάρος τους να είναι 965, 995 και 1065 γραμμάρια αντίστοιχα. Η μπαταρία των 72Wh εγγυάται επίσης πολύ μεγάλη αυτονομία, η οποία σύμφωνα με την LG φτάνει στο MobileMark 2014 τις 22,5, 21,5 και 19 ώρες αντίστοιχα.

     

    LG Gram laptop 2018.jpg

     

    Ο κεντρικός επεξεργαστής μπορεί να είναι είτε κάποιος i5, είτε κάποιος i7 τελευταίας γενιάς της Intel, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι τύπου SSD, με την LG να έχει φροντίσει να υπάρχει θέση και για δεύτερο SSD. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των νέων Gram περιλαμβάνονται, backlit keyboard, υψηλής ακριβείας touchpad, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, web κάμερα στο πάνω μέρος της οθόνης και θύρα Thunderbolt 3. Το σασί των νέων Gram είναι κατασκευασμένο από Νανο-ανθρακικό μαγνήσιο, με την LG να αναφέρει ότι τα νέα Gram πέρασαν με επιτυχία επτά τεστ αντοχής, MIL-STD 810G, του Αμερικανικού στρατού.

     

    Η διαθεσιμότητα των νέων Gram της LG θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα στην Αμερικανική αγορά, με την διαθεσιμότητά τους σε άλλες αγορές να ακολουθεί αργότερα. Η LG δεν αποκάλυψε τιμές.

     

    2018-LG-Gram_1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.