Jump to content


  • yanni
    yanni

    Μειώνει την τιμή του Playstation 4 η Sony

    .
    Ήδη από εχτές η τιμή του Playstation 4 είναι μειωμένη κατά $50 στην Αμερική, με την τιμή πώλησής του να διαμορφώνεται στα $350, όσο δηλαδή κοστίζει το Xbox One της Microsoft με τον δίσκο των 500GB. Η Microsoft έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντική μείωση της τιμής του Xbox One, δεδομένου ότι αυτό είχε πρωτοκυκλοφορήσει στην τιμή των $500, μαζί όμως με το Kinect. Η επιτυχία που είχε το Playstation 4, επέτρεψε στην Sony να συνεχίσει να διαθέτει την κονσόλα της στην αρχική της τιμή όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

     

    Η κίνηση της Sony πιθανολογείται ότι γίνεται τώρα, ώστε να αντιμετωπίσει την άφιξη του Halo 5: Guardians. Το εν λόγω παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμο από τις 27 του Οκτώβρη, θεωρείται το πιο αναμενόμενο παιχνίδι για την περίοδο των εορτών και αποτελεί αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Microsoft. Η νέα τιμή θα ισχύει και για το πακέτο που περιλαμβάνει το Uncharted: The Nathan Drake Collection.

     

    PS4Uncharted


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.