Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μικρό αλλά δυνατό το νέο mini gaming PC της Zotac

    Τα Gaming PCs είναι συνήθως ογκώδη συστήματα, γεμάτα με RGB LEDs και φανταχτερά κουτιά. Το νέο Zbox Magnus της Zotac είναι πολύ διαφορετικό.

     

    Ανακοινώθηκε στη φετινή CES και το Magnus EN1070K έρχεται να προστεθεί στη σειρά Zotac E των mini-PC της εταιρίας. Με διαστάσεις μόλις 210mm x 203mm x 62.2mm, λίγο μεγαλύτερο δηλαδή από ένα Mac Mini, δεν προδίδει τις δυνατότητές του. Εσωτερικά βρίσκουμε έναν Intel Kaby Lake Core i5, την NVIDIA GeForce GTX 1070, μέχρι 32GB μνήμης RAM, έναν M.2 SSD καθώς και έναν σκληρό δίσκο 2.5" SATA.

    ZBOX-EN1070K-image01-575px.jpg

    Το Magnus EN1070K δεν υστερεί καθόλου σε θύρες. Διαθέτει δύο θύρες USB 2.0, δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα USB 3.1 Type-A , μία θύρα UBS-C, αναγνώστη καρτών, δύο θύρες Ethernet, δύο θύρες HDMI και δύο θύρες DisplayPorts 1.3.

    ZBOX_EN1070K_image02_575px.jpg

    Δυστυχώς η Zotac δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Magnus EN1070K, αλλά αν κρίνουμε από το προηγούμενο μοντέλο με τον επεξεργαστή Intel Skylake, το οποίο είχε τιμή στα 1500 δολάρια, θα πρέπει να περιμένουμε να είναι ίσως και λίγο ακριβότερο, ανάλογα βέβαια με τα χαρακτηριστικά που θα επιλεχθούν.

     

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του όπως τα δημοσίευσε το anandtech :

     

    Screenshot.jpg

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.