Jump to content


  • TheLab
    TheLab

    Μοναδικές προσφορές σε Windows 10 & Office από το Keysworlds

    Στα πλαίσια μιας ειδικής προσφοράς, το Keysworlds δίνει δωρεάν τα Windows 10 για όσους προμηθευτούν το Microsoft Office 2019/2016. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε τα Windows 10 στην προνομιακή τιμή των 8.67€.

     

    1126753634_euroforsummer.jpg.cd680bd2a70

     

    Παρά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, η πανδημία του COVID-19 έχει αναγκάσει μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού να προσαρμόσει την καθημερινότητά της σε μια νέα κανονικότητα. Η τηλεργασία, όπου είναι εφικτή, μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού και να μας βοηθήσει να μείνουμε ασφαλείς. Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν κατανοήσει, ότι οι εργαζόμενοί τους μπορούν να δουλέψουν το ίδιο παραγωγικά από το σπίτι τους. Για να διασφαλιστεί όμως η παραγωγικότητα μιας επιχείρησης ή ενός εργαζομένου θα πρέπει να τηρούνται ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Κοινώς θα πρέπει όλες οι πλευρές να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή τους.

     

    Ήδη αρκετοί από εσάς έχουν φροντίσει να προμηθευτούν τα απαραίτητα, όπως web cameras και άλλα περιφερειακά. Η καρδιά ωστόσο ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του. Η ανάγκη αναβάθμισης στα Windows 10 είναι πιο επιτακτική από ποτέ, ιδίως από τη στιγμή που η Microsoft αρχίζει σταδιακά να αποσύρει την υποστήριξη των παλαιότερων λειτουργικών της. Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα χρηστών εξακολουθεί να αγνοεί τον κίνδυνο των κυβερνοεπιθέσεων ή προτιμά να μείνει στα Windows 7 ή ακόμη χειρότερα σε κάποιο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα από το να προμηθευτεί τα Windows 10, τα οποία προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, καθώς και αρκετά ακόμη πλεονεκτήματα.

     

    Η επικρατέστερη δικαιολογία όσων χρηστών δεν έχουν ακόμη προβεί στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του desktop ή του laptop τους, είναι ότι το κόστος των Windows 10 είναι υψηλό. Πλέον όμως με την ειδική προσφορά του καταστήματος keysworlds, μπορείτε να προμηθευτείτε τα Windows 10 στην προνομιακή τιμή των 8.67€ ή εντελώς δωρεάν. Ναι καλά ακούσατε, εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε το Office 2019 ή το Office 2016 και θα πάρετε δώρο τα Windows 10.

     

    Αγοράστε το Office και πάρτε εντελώς δωρεάν τα Windows 10

    Το Office 2019 Professional είναι η πληρέστερη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας της Microsoft, καθώς περιλαμβάνει τα Outlook, Publisher, Access, World, PowerPoint, Excel και OneNote. Εάν ψάχνετε για μια πιο οικονομική λύση μπορείτε να επιλέξετε την προηγούμενη έκδοση της σουίτας, δηλαδή το Office 2016 Professional. Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, θα πάρετε εντελώς δωρεάν την Home ή την Pro έκδοση των Windows 10.

     

     

    Προμηθευτείτε τα Windows 10 με έκπτωση 38%

    Όπως προαναφέραμε, ανεξάρτητα με το εάν είστε ευχαριστημένοι ή όχι από την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε, η ανάγκη για αναβάθμιση στα Windows 10 είναι άκρως επιτακτική. Τα Windows 10 είναι αναμφισβήτητα η πιο ασφαλής και η πιο σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, και πλέον μπορείτε να τα προμηθευτείτε με έκπτωση 38% επί της αρχικής τιμής αγοράς δηλώνοντας το κουπόνι KWLE38 στο ταμείο.

     

     

    Όλες οι άδειες Microsoft Office στη μισή τιμή

    1.2 δισεκατομμύρια χρήστες έχουν εμπιστευτεί τη σουίτα της Microsoft για να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, και να κάνουν τη ζωή/εργασία τους πιο εύκολη. Εάν θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους, δεν έχετε παρά να δηλώσετε το κουπόνι OFSI50 στο ταμείο και να αποκτήσετε διάφορες εκδόσεις του Office στη μισή τιμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε άδεια χρήσης σε 5 υπολογιστές, ώστε να εξοικονομήσετε παραπάνω χρήματα. Η λύση αυτή είναι προφανώς ιδανική τόσο για μικρές, όσο και μεγάλες επιχειρήσεις. Να σημειωθεί επίσης ότι μπορείτε να αποκτήσετε εκδόσεις του Office και για υπολογιστές Mac.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: Keysworlds Special Sale

     

    Εύκολη αγορά, ακόμη πιο εύκολη πληρωμή

    Το Keysworlds προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση χάρις στο αυτοματοποιημένο σύστημα που σας στέλνει το κλειδί που έχετε αγοράσει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο email σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το κλειδί σας, ρίξτε μια ματιά στο φάκελο Spam ή επικοινωνήστε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος στο service@keyworlds.com. H πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω PayPal.

     

     

    Promo article


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.