Jump to content


  • TheLab
    TheLab

    Μοναδικές προσφορές τηλεργασίας – Μείνετε παραγωγικοί, αποκτώντας τα Windows 10 Pro με μόλις 7,28 € !!!

    Μία από τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή μας η πανδημία του COVID-19 είναι η επέκταση της τηλεργασίας. Η τηλεργασία είναι μια μορφή οργάνωσης ή εκτέλεσης εργασιών, με την υποστήριξη της τεχνολογίας σε πληροφορίες και επικοινωνία, που μας επιτρέπει να χειριστούμε τις υποθέσεις εκτός των χώρων εργασίας. Και τείνει να συνεχιστεί λόγω των συνεχών αλλαγών, με την ευελιξία, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα που επιφέρει. Επιπλέον, οι χρόνοι μετακίνησης, η ανάγκη για χώρο γραφείου και το κόστος διαχείρισης μειώνονται, καθιστώντας την μια καλή επιλογή τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη.

     

    DW_TELEWORKING.jpg

     

    Για να μειώσει περαιτέρω το κόστος τηλεργασίας, η Dealworlds ξεκίνησε μία προσφορά λογισμικού. Με εξαιρετικές εκπτώσεις σε γνήσιες, παγκοσμίως έγκυρες άδειες για Windows 10 Pro και Windows 10 Enterprise LTSC, οι λάτρεις των υπολογιστών και των επιχειρήσεων μπορούν να εξοικονομήσουν μεγάλα ποσά σε αγορές λογισμικού και να κατευθύνουν τον προϋπολογισμό τους σε γρηγορότερο υλικό και στο μέλλον.

     

    1. Ειδικές Προσφορές – Δεν απαιτείται κουπόνι!

    Η σταθερή και άνετη τηλεργασία απαιτεί την υποστήριξη του συστήματος και του λογισμικού OS. Για λιγότερο από 8 ευρώ, θα έχετε μια απολύτως νόμιμη άδεια χρήσης των Windows 10 και χωρίς την ανάγκη χρήσης οποιουδήποτε τύπου παράνομου λογισμικού activator.

     

    l  Windows 10 Professional (32/64-Bit) - 7.28€

    l  Windows 10 Professional (32/64-Bit) (2 PC) – 11.28€

    l  Office 2016 Professional Plus (1 PC) – 21.28€

    l  Office 2019 Professional Plus (1 PC) – 28.28€

     

    2. Μισή τιμή σε Windows 10 home ή Server 2019 standard με το κουπόνι: DLE50

    Το Dealworlds σάς προσφέρει έναν ασφαλή και οικονομικό τρόπο για να αποκτήσετε γνήσιο λογισμικό για τον νέο σας υπολογιστή και να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες εκδόσεις Windows.

    l  Windows 10 Home CD-KEY (32/64 Bit) – 7.96€

    l  Windows 10 Home CD-KEY (32/64 Bit) (2 PC) – 13.24€

    l  Windows Server 2019 Standard – 15.67€

     

    3. Έκπτωση 62% για προσφορά Premium Bundle με το κουπόνι: DLE62

    l  Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle – 24.14€

    l  Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Bundle – 34.07€

    l  Windows 10 Home + Office 2016 Pro Bundle – 24.40€

    l  Windows 10 Home + Office 2019 Pro Bundle – 34.15€

     

    Η διαδικασία αγοράς είναι απλή και διατίθενται μέθοδοι πολλαπλών πληρωμών, φυσικά με δωρεάν αποστολή. Όλες αυτές οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι χρονικά περιορισμένες και ισχύουν μόνο για όσο διαρκούν τα αποθέματα, οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα πρέπει σίγουρα να πάρετε μία από τις προσφορές τους.

     

    Σχετικά με το Cwalletco!

    Το Cwalletco είναι μια πλατφόρμα επαναφόρτισης πιστωτικών καρτών με υψηλή βαθμολογία και ασφάλεια, όπου μπορείτε να βρείτε διάφορες μεθόδους πληρωμής όπως με χρήση πιστωτικής κάρτα ή άλλες επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα πληρωμών με ασφάλεια επιλέγοντας τις κατάλληλες επιλογές.

     

    Πώς να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal;

     

    Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal με την ακόλουθη μέθοδο:

     

    Μεταβείτε στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς και συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό).

    Μπορείτε να λάβετε την επιλογή Cwalletco από προεπιλογή στην καρτέλα “Πληροφορίες πληρωμής” – κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

     

    cw1.jpg

    Μεταβείτε στην επιλογή “Έλεγχος παραγγελίας” στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς και κάντε κλικ στην επιλογή “Παραγγελία”

    cw2.jpg

    Κάντε κλικ στο “Επιλογή τρόπου πληρωμής” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Διαδικασία παραγγελίας”

    cw3.jpg

    Θα εμφανιστεί μια οθόνη με διάφορες επιλογές πληρωμής, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Paypal ή CreditCard (επίσης μέσω Paypal).

    cw4.jpg

    Εάν τύχει να συναντήσετε τυχόν προβλήματα ή εάν έχετε ερωτήσεις, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για οποιονδήποτε τύπο επαφής, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: support@dealworlds.com.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.