Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε δωρεάν από τα Windows 7 και 8.1 σε Windows 10

    Αν ξαφνικά μετανιώσατε που αφήσατε τη περίοδο χάριτος που είχε ορίσει η Microsoft για τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 να λήξει, μην απογοητεύεστε αφού μπορείτε ακόμα να το κάνετε.

     

    Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη λήξη του χρόνου της δωρεάν αναβάθμισης από Windows 8.1 και Windows 7 στα τελευταία Windows 10, και η Microsoft ακόμα επιτρέπει τη δωρεάν αναβάθμιση σε όσους χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης όπως μετατροπείς κειμένου σε ομιλία και μεγεθυντικούς φακούς. 

     

    Screenshot.jpg

     

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα  και να δηλώσετε ότι χρησιμοποιείτε τέτοια βοηθήματα και θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε σε Windows 10 δωρεάν αφού η Microsoft δεν είναι σίγουρο ότι ελέγχει αν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες υποβοήθησης.

     

    Στην ιστοσελίδα αυτή η Microsoft αναφέρει :

     

    "Για το ευρύ κοινό, η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης για τα Windows 10 λήγει στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες υποβοήθησης, μπορείτε πάραυτα να αποκτήσετε την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης ακόμη και μετά τη λήξη της προθεσμίας για το ευρύ κοινό, καθώς η Microsoft συνεχίζει τις προσπάθειές της για βελτίωση της εμπειρίας των Windows 10 για άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες."

     

    Ένας ακόμα τρόπος για να αναβαθμίσετε σε Windows 10, ανακαλύφθηκε αμέσως μετά από τη λήξη της δωρεάν αναβάθμισης. Πολύ απλά κατά την εγκατάσταση των Windows 10 εισάγετε ένα νόμιμο κλειδί από Windows 7 ή Windows 8.1 και η αναβάθμιση θα γίνει δωρεάν.

     

    Η Microsoft φυσικά γνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμα αυτές οι "τρύπες" εδώ και μήνες, αλλά από ότι φαίνεται το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα νούμερα εγκαταστάσεων των Windows 10.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.