Jump to content



  • yanni
    yanni

    Μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το νέο Linux Mint 18.2

    Η ομάδα πίσω από το δημοφιλές και φιλικό προς τον χρήστη Linux Mint, έκανε διαθέσιμη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού 18.2, με την έκδοση αυτή να φέρει την χαρακτηριστική ονομασία Sonya.

     

    Η νέα έκδοση διαθέτει αναβαθμισμένες εκδόσεις των διαθέσιμων περιβαλλόντων επιφάνειας εργασίας, ενώ ο  LightDM, ο οποίος υποστηρίζει και guest sessions, έχει υιοθετηθεί ως ο login manager. Αναβαθμισμένες και βελτιωμένες είναι οι βασικές εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο Mint, ενώ πλέον το update tool διαθέτει και CLI interface για προχωρημένους χρήστες, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν αυτοματοποιημένα update scripts, ρουτίνες ή cron jobs.Το CLI interface διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά του GUI. 

     

    595bb8e0e938c_LinuxMint18.2.jpg

     

    Το Linux Mint 18.2 είναι διαθέσιμο άμεσα σε ISO εκδόσεις Cinnamon, MATE, KDE και Xfce, αλλά ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης από τις παλαιότερες εκδόσεις 18 και 18.1 μέσω του Update Manager. Η δυνατότητα αυτή αναμένεται να δοθεί σύντομα. Πλέον παρέχεται και η δυνατότητα αναβάθμισης από τις εκδόσεις 18 και 18.1. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, το οποίο link παρέθεσε πιο κάτω ο @gorg .

    Η σειρά 18.x θα υποστηρίζεται έως και το 2021.

     

    Περισσότερα για την νέα έκδοση, καθώς και download links μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ: The Linux Mint Blog » Blog Archive » Linux Mint 18.2 “Sonya” Cinnamon released!

     

    Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε το Linux Mint, οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι:

    • 1GB RAM (2GB recommended for a comfortable usage).
    • 15GB of disk space (20GB recommended).
    • 1024×768 resolution (on lower resolutions, press ALT to drag windows with the mouse if they don’t fit in the screen).

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.