Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    Μπορεί ένα πρόγραμμα ανταμοιβής να μειώσει την παρουσίαση προβληματικών παιχνιδιών;

    Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως προσπάθεια προσέλκυσης νέων αγοραστών και της ταυτόχρονης βελτίωσης του παιχνιδιού, οι developers του τίτλου Steam Early Access Ark: Survival Evolved, ανακοίνωσαν την έναρξη ενός προγράμματος ανταμοιβής για όποιον βρει bugs στο παιχνίδι.

     

    Η ύπαρξη του προγράμματος ανταμοιβής επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήδη ένας χρήστης με την κωδική ονομασία ZeroDay(++) έκανε χρήση του προγράμματος αυτού. Ο χρήστης επικοινώνησε με τους developers σχετικά με ένα hack / exploit που εντόπισε και το οποίο μπορεί να θέσει τους servers εκτός λειτουργίας, να κρασάρουν δηλαδή μαζί με κάποιες άλλες δυσλειτουργίες. Η ανταμοιβή του ήταν ένα χρηματικό ποσό στο paypal.

     

    Τα προβληματικά παιχνίδια αποτελούν ένα τεράστιο πρόβλημα της βιομηχανίας αυτής. Το ερώτημα που τίθεται και μένει να απαντηθεί είναι αν ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, σαν αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως, θα μπορέσει να μειώσει σε κάποιο βαθμό τα bugs και κατά συνέπεια τις παρουσιάσεις προβληματικών παιχνιδιών.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.