Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα έκδοση του RAVEN Z RVZ01 ανακοίνωσε η SilverStone

    Η SilverStone ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του γνωστού της SFF gaming PC Case, RAVEN Z RVZ01, το RAVEN Z RVZ01-Ε.Η νέα έκδοση του κουτιού δεν διαφέρει εξωτερικά, διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις με την προηγούμενη έκδοση, αλλά έχει υποστεί αλλαγές εσωτερικά, δίνοντάς του την δυνατότητα να φιλοξενεί τροφοδοτικό διαστάσεων ATX (PS2), αντί SFX που υποστήριζε η πρώτη έκδοση.

     

    Οι αλλαγές στο εσωτερικό του κουτιού για να μπορέσει να φιλοξενήσει μεγαλύτερων διαστάσεων τροφοδοτικό, δεν έχουν ιδιαίτερα αρνητικές επιδράσεις σε άλλους τομείς, σύμφωνα με την SilverStone. Το RAVEN Z RVZ01-Ε συνεχίζει να έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες κάρτες γραφικών του εμπορίου, αλλά και να επιτρέπει την άριστη ψύξη των εξαρτημάτων.

     

    rvz01-e-34right-top.jpg

     

    Το RAVEN Z RVZ01-Ε μπορεί να τοποθετηθεί, τόσο οριζόντια(desktop) όσο και κάθετα(tower), ενώ οι μικρές διαστάσεις του, σε σχέση με τα συνήθη κουτιά του εμπορίου, εξυπηρετούν και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος ελεύθερος χώρος, για ένα μεγαλύτερων διαστάσεων gaming σύστημα.

     

    rvz01-e-34left-top.jpg

     

    rvz01-e-34left-top-back.jpg

     

    rvz01-e-34right.jpg

     

    rvz01-e-left-inside.jpg

     

    RVZ01-E features.jpg

     

    RVZ01-E specs.jpg

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του νέου RAVEN Z RVZ01-Ε είναι 79,90 ευρώ.

     

    Πηγή: RAVEN by SilverStone - RVZ01-E


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.