Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα έκδοση του Xbox One με 1TB δίσκο, μόνιμα στα $349 αυτή με τον δίσκο των 500GB

    .
    Πέραν του διπλάσιου αποθηκευτικού χώρου, χάρη στον δίσκο του 1TB, το νέο Xbox One, έρχεται με matte finish αντί για glossy, ενώ σε κάποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μαζί με το Halo: The Master Chief Collection.

     

    Το νέο ασύρματο χειριστήριο(Xbox One Wireless Controller) θα διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών για σύνδεση headset, καθιστώντας περιττή την χρήση κάποιου μετατροπέα, έχει επιπλέον υποστεί βελτιώσεις στην σχεδίασή του και υποστηρίζει over-the-air firmware updates.

     

    Xbox One Controller

     

    Αν κάποιος διαθέτει ήδη Xbox One και θέλει το νέο ασύρματο χειριστήριο θα μπορεί να το αγοράσει και ξεχωριστά στην τιμή των $64.99 σε μαύρο ή σε μαύρο-ασημί καμουφλάζ. Την έκδοση με το μαύρο-ασημί καμουφλάζ, η Microsoft την αποκαλεί "Xbox One Special Edition Covert Forces Wireless Controller".

     

    2015 06 09 image

     

    Το χειριστήριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε PC με χρήση μετατροπέα ο οποίος θα κοστίζει $24.99. Το πακέτο χειριστήριο και μετατροπέας θα πωλείται προς $79.95. Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο με βάση την ανακοίνωση της εταιρίας το αν το χειριστήριο θα μπορεί να λειτουργήσει και σε Windows 7/8/8.1 ή μόνο σε Windows 10.

     

    Xbox One Controller Dongle

     


     

    Τέλος μόνιμα στα $349 θα πωλείται το αρχικό Xbox One με τον δίσκο των 500GB. Η Microsoft είχε κόψει $50 δολάρια από την τιμή του στις αρχές Νοεμβρίου προκειμένου να γίνει η κονσόλα της πιο ανταγωνιστική έναντι του PS4, τιμή που πλέον οριστικοποιείται.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.