Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα ασύρματα ακουστικά QuietComfort QC35 από την Bose

    Η Bose ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι ακουστικών, τα QuietComfort QC35. Τα νέα ακουστικά αποτελούν την ασύρματη έκδοση των QuietComfort QC25, τα οποία διαθέτουν κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα του noise cancellation.

     

    Όπως αναφέρει η Bose, ο στόχος της με τα QuietComfort QC35 ήταν να προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις του καλύτερου ζευγαριού ακουστικών της, αλλά αυτή την φορά ασύρματα. Τα νέα QuietComfort QC35 αξιοποιούν τις τεχνολογίες Bluetooth και NFC για την συνδεσιμότητά τους, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενσύρματα.  Η αυτονομία τους, ως ασύρματα ακουστικά φτάνει τις 20 ώρες, ενώ ως ενσύρματα τις 40. Πέραν των 40 ωρών τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως κάθε άλλο ζευγάρι ενσύρματων ακουστικών για ακρόαση μουσικής, αλλά χωρίς το noise cancellation. Το ακουστικά υποστηρίζουν active noise canceling, ενσωματώνοντας ένα ζεύγος μικροφώνων για αυτό το σκοπό.

     

    quietcomfort-qc35-wireless-headphones-silver.jpg

     

    Τα νέα Bose QuietComfort QC35 είναι άμεσα διαθέσιμα σε μαύρο ή ασημί χρώμα και τιμή $349,95, τιμή η οποία είναι κατά $50 υψηλότερη έναντι αυτής των ενσύρματων QuietComfort QC25.

     

    03-bose-quietcomfort-35-black-1.jpg

     

    quietcomfort-qc35-wireless-headphones-black.jpg

     

    Μια παρουσίαση των νέων ακουστικών της Bose δημοσιεύει το Engadget.

     

    bose-quietcomfort.jpg

     

    Πηγή: Bose launches QuietComfort QC35 wireless headphones - TechSpot


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.