Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα γενιά λύσεων ασφάλειας για επιχειρήσεις από την ESET

    Μετά από μήνες διεξοδικών ερευνών των εταιρικών χρηστών παγκοσμίως, η ESET ανέλυσε τα ευρήματα και τα χρησιμοποίησε για την ανάπτυξη αυτών των νέων προϊόντων ασφάλειας. Ακολουθώντας διαδικασίες εντατικού σχεδιασμού, κατασκευής, ανάπτυξης και δοκιμών, η ESET είναι σε θέση να διαθέτει πλέον την ολοκαίνουρια σειρά λύσεων για επιχειρήσεις σε οργανισμούς κάθε μεγέθους σε όλο τον κόσμο.

     

    Οι λύσεις IT ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις προσφέρουν μέγιστη προληπτική προστασία με χαμηλή επιβάρυνση των εταιρικών ΙΤ υποδομών, ενώ παράλληλα διαθέτουν πλούσια χαρακτηριστικά, όπως τις λειτουργίες Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing και Anti-Theft.

     

    «Το να σχεδιάζουμε προϊόντα ασφαλείας, που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους, δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς, αφού είναι κάτι που κάνουμε εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια» δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET. «Ωστόσο, καθώς η ψηφιακή επανάσταση έχει αλλάξει ριζικά το επιχειρησιακό τοπίο, θέλαμε να γυρίσουμε στα αρχικά στάδια και να κατανοήσουμε πραγματικά τι χρειάζονται οι πελάτες μας προκειμένου να μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον. Το μυστικό είναι η εξισορρόπηση της ευχρηστίας με τις επιδόσεις και την ευελιξία. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους – πιστεύω ότι έχουμε σίγουρα κερδίσει το πρώτο βραβείο.»

     

    Στον πυρήνα των προϊόντων IT ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις βρίσκεται το νέο εργαλείο ESET Remote Administrator. Αυτή η κονσόλα απομακρυσμένης διαχείρισης, που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε πλατφόρμα Windows όσο και σε πλατφόρμα Linux, έχει επανασχεδιαστεί για να αυξήσει την ευχρηστία, να βελτιώσει την ασφάλεια και να μειώσει το συνολικό κόστος υλοποίησης και διαχείρισης. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών για την ελαχιστοποίηση των διακοπών, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία ενεργειών βάσει δυναμικής ομαδοποίησης τερματικών.

     

    Το νέο περιβάλλον εργασίας των λύσεων ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις απλοποιεί τις λειτουργίες παρακολούθησης, ρύθμισης και ελέγχου των εργασιών του δικτύου, διασφαλίζοντας την έγκαιρη ενημέρωση τη επιχείρησης και την προστασία της από ανεπιθύμητες και κακόβουλες ενέργειες.

     

    «Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξελίσσουν τη διασυνδεσιμότητά τους, μετατρέπονται σε ελκυστικότερο στόχο κακόβουλων επιθέσεων και προηγμένων, επίμονων απειλών» σημειώνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Οι κατασκευαστές λογισμικού ασφάλειας θα πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους καλύτερες λύσεις που δεν επιβαρύνουν τους πόρους μίας επιχείρησης κατά την αντιμετώπιση των απειλών. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε στην αγορά απαράμιλλη αξία με τα να μας προϊόντα και υπηρεσίες. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στη δημιουργία μίας πραγματικά εξαιρετικής σειράς λύσεων ασφάλειας για επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας τους αξεπέραστη ασφάλεια, που είναι απίστευτα αποτελεσματική και λειτουργική σε ότι αφορά την εγκατάσταση, τις ρυθμίσεις και τη λειτουργία.»

     

    Το Δεκέμβριο του 2014, διαθέσαμε τη νέα γενιά λύσεων ασφάλειας της ESET στη Βόρειο Αμερική, και τα σχόλια των πελατών μας είναι εξαιρετικά θετικά, ενώ κάποιες από τις προτάσεις τους έχουν ήδη ενσωματωθεί απευθείας στα προϊόντα στο πλαίσιο βελτιώσεων.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις της νέας γενιάς λύσεων ασφαλείας διατίθενται στη σελίδα της ESET, και αναλυτικά για κάθε προϊόν της σειράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις παρακάτω σελίδες:

     

    ESET Remote Administrator®
    ESET Endpoint Security® για Windows
    ESET Endpoint Security® για OS X
    ESET Endpoint Security® για Android
    ESET Endpoint Antivirus® για Windows
    ESET Endpoint Antivirus® για OS X
    ESET File Security® για Microsoft Windows Server®

     

    ESET infographics


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.