Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα εξωτερική θήκη για κάρτες γραφικών από την ASUS

    Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα την νέα θήκη XG Station 2 για κάρτες γραφικών της σειράς Republic of Gamers (ROG), η οποία θα αντικαταστήσει την XG Station που είχε κυκλοφορήσει το 2007.

     

    e170997ba355.jpg

     

    Η θήκη αυτή επεκτείνει τις δυνατότητες του συστήματός σας και μπορεί να δεχτεί μία κάρτα γραφικών η οποία συνδέεται σε μία θύρα PCI-Express 3.0 x16. Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό παρέχει δύο βύσματα 6+2 pin PCIe τα οποία τροφοδοτούν την κάρτα γραφικών με μέχρι και 500W. Επιπλέον το τροφοδοτικό αυτό, το οποίοι διαθέτει πιστοποίηση 80 Plus Gold, μπορεί να φορτίσει και τον φορητό σας υπολογιστή με 100W.

     

    148180073579.jpg

     

    Το ROG XG Station 2 συνδέεται στο σύστημά σας μέσω Thunderbolt 3 (40 Gbps), παρέχοντας παράλληλα μία θύρα gigabit Ethernet και ένα USB 3.0 hub με τέσσερις θύρες. Μπορείτε να συνδέσετε και ένα επιπλέον καλώδιο USB 3.0 (5 Gbps), το οποίο ενώ δεν είναι απαραίτητο, βελτιώνει τις επιδόσεις σύμφωνα με την Asus.

     

    c98c7c04a287.jpg

     

    H θήκη αυτή ανοίγει σαν όστρακο από το πάνω μέρος, για να τοποθετήσετε εύκολα την κάρτα γραφικών. Τα πλαϊνά μέρη είναι διάτρητα αλλά υπάρχουν και τρεις ανεμιστήρες των 70 mm για την κυκλοφορία του αέρα. Το κουτί επίσης διαθέτει φωτισμό RGB LED, τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω του λογισμικού ASUS Aura software. Η ASUS σκοπεύει να το διαθέσει στην αγορά στους πρώτους μήνες του 2017.

     

    91c340ef71bf.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.