Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα καμπύλη IPS οθόνη 34'' από της Acer με FreeSync

    .
    Η ανάλυσή της XR341CK είναι 3440 x 1440 pixels και έχει αναλογίες 21:9. Χάρη στο IPS panel έχει μεγάλες γωνίες θέασης που φτάνουν τις 172 μοίρες οριζόντια και 178 μοίρες κάθετα, ενώ καλύπτει το 100% του sRGB. Η φωτεινότητά της φτάνει τα 300 nits και η αντίθεση το 100.000.000:1. Έχει 4ms χρόνο απόκρισης και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει έως τα 75Hz. Με το "έως" η Acer ουσιαστικά θέλει να τονίσει την υποστήριξη από την οθόνη του FreeSync που επιτρέπει στον ρυθμό ανανέωσης να συγχρονίζεται με τον ρυθμό των frames που είναι ικανή να παράγει εκείνη την στιγμή η κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η Acer δεν ενημερώνει για το ελάχιστο ρυθμό ανανέωσης ώστε να ξέρουμε το πλήρες εύρος που υποστηρίζει το FreeSync.

     

    Acer FreeSync monitor


    Acer FreeSync monitor 2

     

    Η οθόνη στον τομέα της συνδεσιμότητας είναι ιδιαίτερα πλούσια διαθέτοντας DisplayPort 1.2a, η χρήση της οποίας είναι απαραίτητη για το Freesync, Mini-DisplayPort, DisplayPort out, μία HDMI 2.0 με υποστήριξη MHL, τροφοδοσίας, USB 3.0 hub τεσσάρων θυρών και 3,5 χιλιοστών για ακουστικά. Επιπλέον διαθέτει και ηχεία των 7W. Η βάση της επιτρέπει την ρύθμιση του ύψους της, κλίση από -5 έως +35 μοίρες, ενώ επιτρέπει και το cable management.

     

    XR341CK Monitor Side View


    XR341CK Monitor Top View

     

    Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος Ιουλίου και στην τιμή των $1099 δολαρίων. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη κατά $200 σε σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση της οθόνης με G-Sync για την οποία σας είχαμε γράψει εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.