Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα κονσόλα διαχείρισης αδειών MSP Administrator από την ESET

    Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου συστήματος online διαχείρισης αδειών, ειδικά για την υποστήριξη του καναλιού Managed Service Provider (MSP). Με το νέο αυτό σύστημα, οι MSPs έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις άδειες των πελατών τους, τη χρήση τους καθώς και τις συσκευές που έχουν ενεργοποιηθεί, γεγονός που ενισχύει την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου.

     

     

     

    Νέα κονσόλα διαχείρισης αδειών MSP Administrator από την ESET

    5 Σεπτεμβρίου 2018 - Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου συστήματος online διαχείρισης αδειών, ειδικά για την υποστήριξη του καναλιού Managed Service Provider (MSP). Με το νέο αυτό σύστημα, οι MSPs έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις άδειες των πελατών τους, τη χρήση τους καθώς και τις συσκευές που έχουν ενεργοποιηθεί, γεγονός που ενισχύει την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

     

    Με τη νέα κονσόλα ESET MSP Administrator (EMA) η ESET αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να απαντά στις ανάγκες κυβερνοασφάλειας των επιχειρήσεων προσφέροντας λύσεις που υπόσχονται αδιάλειπτη, ομαλή και ταχεία λειτουργία. Χρησιμοποιώντας μία ενιαία κονσόλα διαχείρισης, την οποία συμπληρώνουν λειτουργίες drill down, οι MSP μπορούν πλέον να διαχειριστούν τις ιδιαίτερες ρυθμίσεις σε πολλαπλούς πελάτες και κατόχους αδειών. Επιπλέον, καθώς οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν, οι MSP μπορούν γρήγορα να προσαρμοστούν αυξάνοντας ή μειώνοντας ανάλογα τον αριθμό των αδειών σε όλους τους υπολογιστές που έχουν χρησιμοποιηθεί. Το πρόγραμμα MSP της ESET, συνδυαστικά με τα ευέλικτα μοντέλα τιμολόγησης, προσφέρει στους MSP την καλύτερη δυνατή εμπειρία και, παράλληλα, τη δυνατότητα αύξησης των περιθωρίων κέρδους.

     

    Χρησιμοποιώντας το EMA σε συνδυασμό με τα plug-ins του ESET  Direct Endpoint Management - για εργαλεία RMM όπως το ConnectWise Automate, το SolarWinds N-Central ή το Autotask AEM - ή συνδυαστικά με το ESET Security Management Center, οι MSP αξιοποιούν τα οφέλη μιας ξεχωριστής εμπειρίας χρήσης, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χρόνο στις διαδικασίες back office.

     

    Την ευελιξία του EMA συμπληρώνει επίσης το ολοκληρωμένο συστήματος τιμολόγησης που επιτρέπει στους MSP να διαχειρίζονται τις πληροφορίες χρέωσης για κάθε πελάτη και να υπολογίζουν τα αναμενόμενη κόστη.

     

    Για μεγαλύτερη ευκολία, το EMA είναι σχεδιασμένο για εύκολη πρόσβαση και χρήση σε tablet και κινητές συσκευές, αλλά παραμένει ασφαλές απαιτώντας πιστοποίηση διπλού παράγονται για κάθε χρήστη.

     

    Η Martina Mašlejová, Product Manager of Business Security της ESET, δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις χρειάζονται αξιόπιστες λύσεις με ομαλή λειτουργία, και το πρόγραμμα EMA είναι ένα ακόμη προϊόν της ESET που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις απαιτήσεις των MSP, επιλύοντας γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη παραγγελίας και αδειοδότησης, ώστε να φροντίζει αποτελεσματικά την ασφάλεια του επιχειρηματικού πελάτη»

     

    Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESET MSP Administrator, τα πιο πρόσφατα plugins της ESET για MSP και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MSP της ESET. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.