Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα μηχανικά πληκτρολόγια από την Corsair

    Η Corsair πρόσθεσε δύο νέα RGB μηχανικά πληκτρολόγια στον ήδη εκτεταμένο κατάλογό της, τα K70 RGB MK.2 και Strafe RGB MK.2. Τα δύο νέα αυτά πληκτρολόγια έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως μηχανικούς διακόπτες Cherry MX και RGB φωτισμό για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά. Και τα δύο πληκτρολόγια προορίζονται για το premium κομμάτι της αγοράς, με τιμές που ξεκινάνε από τα 140 δολάρια.

     

    Το K70 RGB MK.2 θα είναι διαθέσιμο τόσο σε μαύρο χρώμα, όσο και σε συνδυασμό ασημένιου χρώματος με άσπρα keycaps. Πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο, μαζί με αριθμητικό πληκτρολόγιο, volume και multimedia keys, αλλά και αποσπώμενο στήριγμα παλάμης soft-touch του οποίου το σώμα είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ, αλλά υψηλής αντοχής αλουμίνιο. Οι διακόπτες είναι της Cherry, με το πληκτρολόγιο να προσφέρεται, στην περίπτωση της έκδοσης σε μαύρο χρώμα, με MX Red, Brown, Blue, Speed ή Silent Cherry MX διακόπτες και στην περίπτωση της ασημένιας έκδοσης με MX Speed διακόπτες.

     

    K70_RGB_MK2_02.jpg

     

    K70_RGB_MK2_SE_02.jpg

     

    Η Corsair συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία και keycaps για FPS και MOBA games, τα οποία έχουν διαφορετική υφή για εύκολη εύρεσή τους με την αφή. Ο οπίσθιος RGB φωτισμός κάθε πλήκτρου μπορεί να ρυθμιστεί με το λογισμικό iCUE, όπως και ο προγραμματισμός των macros. Το πληκτρολόγιο ενσωματώνει 8MB μνήμης για τον σκοπό της αποθήκευσης των macros, των lighting profiles και των shortcuts που δημιουργεί ο χρήστης του.

     

    Το STRAFE RGB MK.2 έχει πολλές ομοιότητες με το K70 RGB MK.2, με μία σημαντική διαφορά το ότι το σώμα του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Προσφέρεται με διακόπτες Cherry MX Red ή Silent.

     

    Strafe_Mk2_RGB_05.jpg

     

    Τα K70 RGB MK.2K70 RGB MK.2 SE και Strafe RGB MK.2 είναι άμεσα διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Corsair, προς 180, 160-170 και 130-140 δολάρια αντίστοιχα, ανάλογα και την επιλογή των διακοπτών.

     

     

    Corsair K70 RGB MK.2 and STRAFE RGB MK.2 Mechanical Keyboards
      K70 RGB MK.2 / MK.2 SE STRAFE RGB MK.2
    Style 104 Keys, Wired
    Cherry MX Switch Options MX Red, Brown, Blue, Speed, Silent MX Silent, Red
    Construction Aluminum Plastic
    Onboard Storage 8MB with Hardware Playback
    Lighting Per-key RGB Lighting
    Report Rate 1000 Hz
    Rollover Full Key, 100% Anti-Ghosting
    Software Corsair iCUE Controlled
    Detachable Wrist Wrest? Yes
    Textured Keycaps WASD & QWERDF
    Multimedia Controls Dedicated, Plus Volume Scroll
    USB Pass-Through Yes, USB 2.0
    Price $170 / $180 $140  ($150 Silent Keys)
    Warranty 2 Years

     

    Έγινε επεξεργασία από acct


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.