Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα προϊόντα από την SilverStone

    .
    Ξεκινώντας από την ECU04, πρόκειται για μια PCIe κάρτα η οποία προσφέρει μία εσωτερική σύνδεση USB 3.1 των 19pin. Για την σύνδεσή της αρκεί μια υποδοχή PCI Express 2.0 x2. Η κάρτα προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων της τάξης των 10Gb/sec, ενώ υποστηρίζει και το UASP (USB Attached SCSI Protocol) για αυξημένες επιδόσεις. Χάρη στην υποστήριξη του XHCI (eXtensible Host Controller Interface) δεν απαιτεί οδηγούς. Διαθέτει και low profile slot cover για τοποθέτηση σε κουτιά με περιορισμένες διαστάσεις. Είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή τα 29,59 δολάρια, χωρίς τον φόρο.

     


    ecu04 Top


    ecu04 package

     


    Η ECS03 πρόκειται για μια PCIe κάρτα η οποία προσφέρει δύο SATA III θύρες. Βασίζεται στον ASMedia 1062R controller και υποστηρίζει RAID 0, RAID 1, SPAN και non-RAID λειτουργίες. Για την σύνδεσή της αρκεί μια υποδοχή PCI Express 2.0 x2. Είναι low profile σχεδίασης και η τιμή της χωρίς τον φόρο είναι 40,15 δολάρια.

     


    ecs03 Top


    ecs03 package

     


    Τέλος τα CP12 καλώδια υποστηρίζουν μητρικές Intel NUC5i3MYBE / NUC5i5MYBE και είναι σχεδιασμένα για χρήση με συσκευές που χρησιμοποιούν 22Pin SATA connector (15pin power + 7pin data). Τα βύσματα είναι σε γωνία 90 μοιρών για πιο εύκολη σύνδεση, ενώ το μήκος των καλωδίων φτάνει τα 18 εκατοστά. Θα είναι διαθέσιμα στις 8 Φεβρουαρίου προς 5,28 δολάρια χωρίς τον φόρο.

     


    cp12 34 1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.