Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά ανεμιστήρων QF120 από την CRYORIG

    Η Cryorig ανακοίνωσε μία νέα σειρά PWM ανεμιστήρων των 12 εκατοστών, την QF120. Η νέα αυτή σειρά αξιοποιεί το αποκλειστικό σύστημα Quad Air Inlet™ της εταιρίας το οποίο υπόσχεται αυξημένη ροή αέρα και σε συνδυασμό με το HPLN™ High Precision Low Noise bearing, χαμηλό θόρυβο.

     

    Με βάση το Quad Air Inlet™, η σχεδίαση του ανεμιστήρα είναι τέτοια ώστε να υπάρχουν τέσσερις επιπλέον είσοδοι αέρα στις γωνίες αυτού. Αυτό επιτρέπει στις λεπίδες του ανεμιστήρα να τραβάνε περισσότερο αέρα, αυξάνοντας την αποδοτικότητα του ανεμιστήρα. Οι ανεμιστήρες της σειράς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ταχυτήτων και σε συνδυασμό με το PWM, ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει αυτό που επιθυμεί. Η ενσωμάτωση ελαστικού για την απορρόφηση των κραδασμών, συνεισφέρει σε ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.