Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά καμπύλων οθονών από την Samsung για παιχνίδια, με WQHD VA panel, υψηλό ρυθμό ανανέωσης και υψηλή αντίθεση

    Η Samsung αποκάλυψε κατά την διάρκεια της Gamescom 2018, μια νέα σειρά οθονών, η οποία απευθύνεται κυρίως στους gamers. Η νέα αυτή σειρά οθονών έρχεται να προσφέρει σε σχετικά προσιτές τιμές έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών τα οποία εξασφαλίζουν στους χρήστες τους, κορυφαία εμπειρία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

     

    Η σειρά για την ώρα περιλαμβάνει δύο μοντέλα, τα C32JG5 και C27JG5, 32 και 27 ιντσών αντίστοιχα. Τα δύο νέα αυτά μοντέλα είναι καμπύλα(curved), με καμπυλότητα 1800R και διαθέτουν panel τεχνολογίας VA, το οποίο εγγυάται βαθύ μαύρο, ζωντανά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης.  Η ανάλυση της οθόνης είναι 2560 x 1440 pixels, ο ρυθμός ανανέωσής τους φτάνει τα 144Hz και η αντίθεση τα 3000:1. Διαθέτουν Game Mode, αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζουν κάποια τεχνολογία adaptive sync και ειδικότερα το FreeSync της AMD, όπως φαίνεται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην επίσημη σελίδα του μοντέλου των 32 ιντσών.

     

    C32JG50_004_L-Perspective_Black-.jpg

     

    Samsung CJG5 series specs.jpg

     

     

    Οι οθόνες είναι άμεσα διαθέσιμες στο Αγγλικό Amazon για προ παραγγελία με τιμές 360 και 310 λίρες. Η ημερομηνία αποστολής προς τους αγοραστές τους, είναι η 31η Αυγούστου.

     

    C32JG50_012_Dynamic7_Black.jpg

     

    Samsung CJG5 series features.jpg

     

    Samsung CJG5 series inputs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.