Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά οικονομικών SSDs από την Crucial

    Με τις τιμές των SSD να έχουμε πέσει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερος κόσμος τους επιλέγει έναντι των παραδοσιακών σκληρών δίσκων. Αυτό δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους κατασκευαστές SSD, οι οποίοι ανακοινώνουν συνεχώς νέα μοντέλα, πολλά από τα οποία στοχεύουν να δώσουν μια ακόμα οικονομική λύση στους νέους αγοραστές. Μια τέτοια σειρά είναι και η νέα σειρά BX500 της Crucial.

     

    Η σειρά BX500 περιλαμβάνει μοντέλα με χωρητικότητες 120GB, 240GB, και 480GB, σε μορφή αποθηκευτικού μέσου των 2,5'' με σύνδεση SATA III. Η Crucial έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει μνήμες 3D NAND flash της Micron και οι επιδόσεις που αναφέρει για τους BX500 είναι οι αναμενόμενες που θα περίμενε κάποιος από έναν καλό SATA III SSD, δηλαδή τόσο ταχύτητα ανάγνωσης όσο και ταχύτητα εγγραφής στα 500MB/sec και άνω. Υποστηρίζονται επίσης και διάφορες τεχνολογίες που βλέπουμε συχνά σε αυτού του τύπου SSDs, όπως αλγόριθμος ακεραιότητας δεδομένων πολλαπλών σταδίων, παρακολούθηση θερμοκρασίας, SLC για επιτάχυνση των εγγραφών, active garbage collection, υποστήριξη TRIM, τεχνολογία SMART για να πληροφορούμαστε την κατάσταση του SSD και υποστήριξη ECC για διόρθωση σφαλμάτων. Δεν φαίνεται πάντως να διαθέτουν μνήμη DRAM, αλλά να βασίζονται αποκλειστικά στο SLC caching για να επιτυγχάνουν τις αναφερόμενες μέγιστες επιδόσεις.

     

    Crucial BX500 1.jpg

     

    Crucial BX500 2.jpg

     

    Οι νέοι BX500 είναι άμεσα διαθέσιμοι με την Crucial να αναφέρει τιμές για τα μοντέλα των 120GB, 240GB και 480GB στα 30, 50 και 90 δολάρια αντίστοιχα.

     

    Crucial BX500 3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.