Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά τροφοδοτικών RevoBron από την Enermax

    Η Enermax ανακοίνωσε την νέα της σειρά οικονομικά προσιτών semi modular τροφοδοτικών, με πιστοποίηση 80 Plus Bronze, Revobron. Η σειρά διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού DFR, αλλά και 2-in-1 fan controller. Η σειρά αρχικά θα αποτελείται από τρία μοντέλα με ισχύ 500W, 600W και 700W και απευθύνεται σε αυτούς που ζητούν ένα σχετικά ισχυρό επώνυμο και ποιοτικό τροφοδοτικό που όμως δεν θα κοστίζει πολύ ακριβά.

     

    Η νέα σειρά προσφέρει έως 90% ενεργειακή απόδοση, προϋπόθεση για την πιστοποίηση 80 PLUS Bronze και υψηλής ποιότητας εξαρτήματα στα οποία περιλαμβάνονται και Ιαπωνικοί πυκνωτές. Κάθε ένα από τα τροφοδοτικά διαθέτει δύο ισοδύναμες γραμμές των +12V. Το μοντέλο των 500W διαθέτει δύο γραμμές των 25A, αυτό των 600W, δύο γραμμές των 30A, ενώ το κορυφαίο μοντέλο των 700W, δύο γραμμές των 35A.

     

    Enermax revobron.jpg

     

    Ο ανεμιστήρας διαθέτει τεχνολογία Twister Bearing για αθόρυβη λειτουργία, ενώ ενσωματώνει και την τεχνολογία ENERMAX DFR η οποία ενεργοποιεί την λειτουργία περιστροφής αυτοκαθαρισμού του τροφοδοτικού για δέκα δευτερόλεπτα, με σκοπό την απομάκρυνση της σκόνης από αυτό.

     

    RevoBron-banner-700.jpg

     

    Μαζί με κάθε τροφοδοτικό της σειράς, η Enermax δίνει και τον COOLERGENIE fan controller, ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να θέσει ο ίδιος τον ρυθμό περιστροφής τριών ανεμιστήρων του κουτιού σε συγκεκριμένο επίπεδο, για πιο αθόρυβη λειτουργία, με εξαίρεση αυτόν του επεξεργαστή. Επιπλέον το COOLERGENIE επιτρέπει την παράταση λειτουργίας των ανεμιστήρων για ένα επιπλέον χρονικό διάστημα των 40-60 δευτερολέπτων από την στιγμή που θα κλείσει το σύστημα, για την ταχύτερη απομάκρυνση της θερμότητας. Ένα βίντεο με παρουσίαση του εν λόγω fan controller μπορείτε να δείτε εδώ.

     

    Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα της σειράς RevoBron, ούτε ακι οι τιμές τους. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ίδια τα τροφοδοτικά, μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Enermax εδώ: ENERMAX - RevoBron

     

    RevoBron-box-700.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.