Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά SATA SSD, OCZ TL100, από την Toshiba

    Η Toshiba ανακοίνωσε σήμερα την νέα της σειρά SSD, OCZ TL100. Η νέα σειρά υποστηρίζει SATA interface και αποτελεί την entry-level πρόταση της εταιρίας, για όσους παραμένουν με σκληρούς δίσκους ακόμα, αλλά θα επιθυμούσαν μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για να τους αντικαταστήσουν. Η νέα σειρά έρχεται να προσφέρει τα γνωστά πλέον πλεονεκτήματα των SSDs, με τις μεγαλύτερες ταχύτητες, την σαφέστατα πιο γρήγορη απόκριση του συστήματος, καθώς και χαμηλή κατανάλωση, σε desktops και φορητούς υπολογιστές, επιτρέποντας έτσι την αύξηση της παραγωγικότητας και την μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας, στην περίπτωση των φορητών.

     

    Η νέα σειρά OCZ TL100 χρησιμοποιεί μνήμες TLC NAND και controller της Toshiba και θα περιλαμβάνει δύο μοντέλα, ένα των 120GB και ένα των 240GB. Οι επιδόσεις των μοντέλων της νέας σειράς φτάνουν τα 550MB/sec και 530MB/sec, σε σειριακή ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, καθώς και τα 85000 και 80000 4K IOPS σε τυχαία ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Η Toshiba δίνει TBW (Total Bytes Written) 60TB για το μοντέλο των 240GB και 30TB για αυτό των 120GB, ενώ η εγγύηση είναι διάρκειας 3 χρόνων. Τέλος, το πάχος των SSDs είναι 7 χιλιοστά.

     

    tl100-front.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.