Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα σειρά SSD M6S Plus από την Plextor

    .
    Οι νέοι SSDs, M6S Plus, της Plextor έρχονται σε μορφή δίσκου των 2,5'' και 7 χιλιοστών πάχους, οι οποίοι συνδέονται μέσω SATA III interface. Προσφέρουν ταχύτητα σειριακής ανάγνωσης που φτάνει τα 520MB/sec, ενώ η ταχύτητα σειριακής εγγραφής φτάνει τα 300/MB/sec για το μοντέλο των 128GB, 420MB/sec για το μοντέλο των 256GB και 440 MB/sec για το μοντέλο των 512GB. Σε τυχαία προσπέλαση οι επιδόσεις φτάνουν τα 94000 IOPS σε ανάγνωση και έως 80000 IOPS σε εγγραφή.

     


    SSD M6Splus

     

    Η NAND που χρησιμοποιείται είναι κατασκευής Toshiba στα 15nm, ενώ ο controller είναι ο Marvell 88SS9188. Οι δίσκοι διαθέτουν από 256 έως 768MB DDR3 cache για υψηλότερες επιδόσεις. Τους νέους SSDs θα συνοδεύουν και οι εφαρμογές της Plextor, PlexTurbo που αξιοποιεί την μνήμη του συστήματος για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις, και PlexCompressor το οποίο αναλαμβάνει να συμπιέσει τα δεδομένα που σώζονται στον SSD, χωρίς να επηρεάζει τις επιδόσεις του συστήματος.

     

    SSD M6Splus Box


    SSD M6Splus specs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.