Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα τροφοδοτικά της σειράς MasterWatt από την Cooler Master

    Η Cooler Master ανακοίνωσε τέσσερα νέα μοντέλα της οικονομικά προσιτής σειράς 80 PLUS Bronze τροφοδοτικών, MasterWatt. Πρόκειται για μοντέλα με ισχύ από 450W έως 750W, τα οποία έρχονται με βελτιωμένη modular σχεδίαση και καλώδια, καθώς και semi passive λειτουργία, σε τιμές έως 90€.

     

    Σύμφωνα με την εταιρία, τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί και με βάση τις ανάγκες των χρηστών στα οποία απευθύνονται, με την εταιρία να συλλέγει πολλές σχετικές πληροφορίες, από τους διανομείς και συνεργάτες της. Τα νέα τροφοδοτικά διαθέτουν μεγαλύτερου μήκους καλώδια, για χρήση σε μεγάλου μεγέθους κουτιά, ενώ ειδικότερα τα PCIe καλώδια είναι ανώτερης ποιότητας, έχοντας μικρότερη αντίσταση, προσφέροντας έτσι σωστότερη τροφοδοσία στις κάρτες γραφικών. Το DC to DC κύκλωμα εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα, ιδίως στις γραμμές των 3.3V και 5V, ενώ τα +12V παρέχονται μέσω μίας ισχυρής γραμμής.

     

    Cooler Master MasterWatt 3.jpg

     

    Ο ανεμιστήρας των τροφοδοτικών είναι χαμηλού θορύβου, κάτω των 30dBA, LDB bearing για μεγάλη αντοχή. Σε καταστάσεις χαμηλού φόρτου, έως και 15%, τα τροφοδοτικά λειτουργούν ως passive, με τον ανεμιστήρα δηλαδή να μην περιστρέφεται και άρα να μην παράγει θόρυβο.

     

     

    Και τα τέσσερα νέα μοντέλα καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης και θα είναι διαθέσιμα εντός του μήνα.

     

     

     

    Cooler Master MasterWatt 2.jpg

     

    Cooler Master MasterWatt 1.jpg

     

    Review του μοντέλου των 650W, δημοσίευσε το Hexus: Review: Cooler Master MasterWatt 650W - PSU - HEXUS.net


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.