Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα τροφοδοτικά υψηλών επιδόσεων για συστήματα περιορισμένων διαστάσεων από Silverstone και Be Quiet!

    Silverstone και Be Quiet ανακοίνωσαν νέα full modular τροφοδοτικά τα οποία προορίζονται για συστήματα περιορισμένων μεν διαστάσεων υψηλών δε επιδόσεων. Η Silverstone ανακοίνωσε δύο νέα τροφοδοτικά τύπου SFX, ενώ η Be Quiet! ανακοίνωσε δύο νέα τροφοδοτικά τύπου SFX L, τα οποία έχουν μήκος 13 εκατοστά έναντι 10 εκατοστών που είναι τα τύπου SFX.

     

    Τα νέα μοντέλα της Silverstone είναι τα SX500-G και SX650-G, με ισχύ 500W και 650W αντίστοιχα. Και τα δύο φέρουν πιστοποίηση 80 Plus Gold το οποίο σημαίνει ότι έχουν και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας, έρχονται να προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ, μεγαλύτερους και πιο αθόρυβους ανεμιστήρες και καλύτερα εξαρτήματα, με την Silverstone να έχει χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας Ιαπωνικούς πυκνωτές.

     

    sx650-g-package-2.jpg

    sx500-g-package-2.jpg

     

    Και τα δύο τροφοδοτικά διαθέτουν σχεδίαση με μία ισχυρή γραμμή των +12V, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει 41,7A στην περίπτωση του SX500-G και 54,2A στην περίπτωση του SX650-G. Ο ανεμιστήρας των 92 χιλιοστών περιστρέφεται με λιγότερες από 1000 στροφές το λεπτό, όσο η ζήτηση για ισχύ δεν ξεπερνάει το 50% αυτής που μπορούν να προσφέρουν τα τροφοδοτικά, επιτρέποντας την αθόρυβη λειτουργία τους όταν το σύστημα δεν κάνει απαιτητικές εργασίες.

     

    Τα νέα τροφοδοτικά είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τις τιμές τους να είναι 92.50€ για το SX500-G και 116.90€ για το SX600-G, χωρίς τους φόρους.

     

    Από την μεριά της, η Be Quiet! ανακοίνωσε δύο νέα SFX L τροφοδοτικά των 500W και 600W. Όπως αναφέρει η εταιρία, ένα SFX L τροφοδοτικό έχει το απαιτούμενο μέγεθος που απαιτείται για την ενσωμάτωση ενός ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, κάτι το οποίο επιτρέπει πιο αθόρυβη λειτουργία έναντι ενός SFX, με τους δύο τύπους τροφοδοτικών να έχουν σχετικά μικρή διαφορά στο μέγεθος τους. η τοπολογία που χρησιμοποιείται στα νέα τροφοδοτικά της Be Quiet είναι τύπου "LLC + SR + DC/DC", με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση έως 92%, κάτι που τους εξασφαλίζει την πιστοποίηση 80 Plus Gold. Η χρήση Ιαπωνικών πυκνωτών εξασφαλίζει εκτός από αξιοπιστία και υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, με την Be Quiet! να έχει εξοπλίσει τα νέα τροφοδοτικά και με όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας (OCP, OVP, UVP, OPP, OTP και SCP). Τα τροφοδοτικά είναι full modular με επίπεδα καλώδια για ευκολότερο cable management.

     

    Be Quiet SFF L 600W.jpg

    Be Quiet SFF L 500W.jpg

     

    Τα νέα τροφοδοτικά της Be Quiet! είναι άμεσα διαθέσιμα με τιμές €109 για το μοντέλο των 500W και €129 για το μοντέλο των 600W.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.