Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες, φέρνει η Microsoft στο outlook 2016 για Mac

    Η Microsoft προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο Outlool 2016 για Mac, χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες του Office 365 μέσω της ιστοσελίδας Outlook UserVoice, αλλά και με βάση τις προτάσεις των Office Insiders.

     

    Έτσι στο Outlook προστίθεται η δυνατότητα αποστολής μηνύματος αργότερα. Ο χρήστης θα μπορεί να γράψει ένα email και να ορίσει τον χρόνο αποστολής του, χωρίς να χρειάζεται να διατηρεί το Outlook ανοιχτό.

     

    Outlook-2016-for-Mac-is-adding-your-most-requested-features-1.png

     

    Θα υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζει κάποιος όχι μόνο αν το μήνυμά του έφτασε στον παραλήπτη, αλλά και αν αυτό διαβάστηκε. Ο παραλήπτης θα διατηρεί το δικαίωμα να αρνείται να ενημερώσει σχετικά.

     

    Outlook-2016-for-Mac-is-adding-your-most-requested-features-2.png

     

    Προστίθενται email templates για την ταχύτερη αποστολή πολλών ομοίων μηνυμάτων. Δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας συμβάντων ημερολογίου από τα ίδια τα emails. Θα μπορεί κάποιος να σύρει ένα email πάνω στο ημερολόγιο για παράδειγμα, προσθέτοντας έτσι γρήγορα κάποιο ραντεβού. Τέλος, βελτιώνεται η δημιουργία νέου λογαριασμού στο outlook 2016 για Mac.

     

    Outlook-Mac_2.gif

     

    Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμα στην έκδοση 15.34 (170515) ή μεταγενέστερες. Η αποστολή μηνύματος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είναι διαθέσιμη για την ώρα μόνο στους insiders και την έκδοση 15.36 (170606). Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Office 365 μέσα στον επόμενο μήνα.

     

    Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό blog post στο site της Microsoft:

    Outlook 2016 for Mac is adding your most requested features - Office Blogs

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.