Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα ψύκτρα επεξεργαστών H7 από την CRYORIG

    Εκτός της σειράς ανεμιστήρων QF120 που είδαμε στο αμέσως προηγούμενο νέο, η Cryorig ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα μιας νέας ψύκτρας για την entry και mainstream αγορά. Πρόκειται για την H7 και αποτελεί το επόμενο βήμα της σειράς H της εταιρίας, μετά την H5 Universal.

     

    Η H7 είναι μικρότερων διαστάσεων έναντι της H5 Universal και με αυτήν η Cryorig επιδιώκει να δημιουργήσει ένα υψηλών επιδόσεων προϊόν σε μικρό μέγεθος. Η H7 αξιοποιεί την τεχνολογία HiveFin™ για καλύτερη διαχείριση του αέρα, καθώς και σχεδίαση Zero RAM Interference, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με μνήμες οι οποίες διαθέτουν μεγάλες ψύκτρες. Ο ανεμιστήρας της θα είναι ο 12 εκατοστών QF120 στην Balanced έκδοση του, που σημαίνει ότι θα περιστρέφεται με 330-1600 στροφές το λεπτό. Όπως είδαμε στο σχετικό νέο, ο εν λόγω PWM ανεμιστήρας είναι σχεδίασης Quad Air Inlet για αυξημένη ροή αέρα, έχει ελάσματα για απορρόφηση των κραδασμών και ιδιαίτερα αθόρυβος χάρη στο HPLN™ High Precision Low Noise bearing. Το ύψος της ψύκτρας είναι μόλις 14,5 εκατοστά επιτρέποντας την τοποθέτησή της στο 99% των mid-tower cases, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.