Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα 1U low profile ψύκτρα από την Gelid για Intel επεξεργαστές

    .
    Το ύψος της POLAR είναι μόλις 27 χιλιοστά, το βάρος της 127 γραμμάρια, ενώ σύμφωνα με την Gelid τα fins της έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση ψύξης. Για την ψύξη των fins χρησιμοποιείται ένας ανεμιστήρας των 75 χιλιοστών, ο οποίος περιστρέφεται με 1400 στροφές ανά λεπτό κατ' ελάχιστο, ώστε να παρέχει εγγυημένα υψηλή ροή αέρα. Ο αυτόματος έλεγχος των στροφών μέσω PWM, εγγυάται αυξημένη ικανότητα ψύξης όταν χρειαστεί και αθόρυβη λειτουργία όταν ο επεξεργαστής δεν ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.

     

    POLAR 20a


    POLAR 20b

     

    Η POLAR είναι κατάλληλη για Intel επεξεργαστές με TDP έως και 65W, οι οποίοι χρησιμοποιούν ένα από τα LGA 1150, 1151 ή 1156 sockets. Έρχεται με προεγκατεστημένη την υψηλών επιδόσεων θερμαγώγιμη πάστα GC-2 της Gelid και ικανοποιεί τις προδιαγραφές RoHS και WEEE. Η POLAR είναι άμεσα διαθέσιμη, έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 12 ευρώ και καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση.

     

    POLAR 20c


    POLAR 20d


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.