Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα 34 ιντσών οθόνη Philips QHD

    Η νέα οθόνη της Philips χρησιμοποιεί προηγμένα AH-IPS LED panel, που διατηρούν φωτεινά και ακριβή τα χρώματα, ακόμα και σε γωνία θέασης 178°. Χάρη στις 34 ίντσες της, η νέα BDM3470UP παρέχει άφθονο χώρο στους χρήστες για να ξεδιπλώσουν τις λαμπρότερες ιδέες τους. H πανοραμική θέαση UltraWide 21:9 προσφέρει χώρο για την προβολή πολλαπλών παραθύρων και τη side-by-side σύγκρισή τους ή το multitasking ενός ευρέος φάσματος εφαρμογών. Η CrystalClear Quad HD ανάλυση των 3440 x 1440 pixels επιτρέπει τη μεγέθυνση κάθε λεπτομέρειας με απαράμιλλη καθαρότητα. Και για ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων, η νέα οθόνη διαθέτει τη λειτουργία Philips SmartUniformity: με ειδικούς μετρητές για την εκτίμηση της χρωματικής ακρίβειας, η λειτουργία είναι ρυθμισμένη ώστε να διατηρεί τουλάχιστον 95% κατά μέσο όρο την ομοιομορφία της φωτεινότητας.

     


    BDM3470 Ftl image

     


    Όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας οθονών Philips, η νέα 34” οθόνη είναι ενισχυμένη σε συνδεσιμότητα, υποστηρίζοντας HDMI και MHL για την προβολή φορητού περιεχομένου σε μεγάλη οθόνη Η/Υ, DisplayPort, DVI και VGA καθώς και USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Πέρα από το όφελος των παραπάνω επιλογών συνδεσιμότητας, η νέα οθόνη διαθέτει και την τεχνολογία MultiView, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα– PC και notebook, για παράδειγμα –και να διχοτομούν την UltraWide περιοχή της οθόνης για την προβολή περιεχομένου από δύο ξεχωριστές πηγές.

     


    BDM3470 pivot 45


    BDM3470 S


    BDM3470 B

     


    Η νέα οθόνη Philips 34-ιντσών BDM3470UP είναι ήδη διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 979€.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.