Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα AM3+ μητρική με USB 3.1 από την MSI

    .
    Η νέα 970A-G43 Plus αποτελεί μια οικονομική επιλογή για αυτόν που επιθυμεί να στήσει ένα οικονομικό σύστημα ή να αναβαθμίσει την υπάρχουσα παλιά AM3 μητρική του. Η μητρική έρχεται με σύστημα τροφοδοσίας επεξεργαστή 4+1 φάσεων και υποστηρίζει AM3 και AM3+ επεξεργαστές με TDP έως 125W. Βασίζεται στο AMD 970 chipset σε συνδυασμό με το SB950 southbridge. έχει τέσσερις υποδοχές για μνήμη DDR3-2133MHz(OC), με μέγιστη χωρητικότητα τα 32GB, ενώ οι δύο PCI-Express 2.0 x16 υποδοχές της, με την δεύτερη να δουλεύει ως 4X, υποστηρίζουν και 2 way CrossFire. Δύο επιπλέον PCIe x1 καθώς και δύο PCI επιτρέπουν την επέκταση των δυνατοτήτων του συστήματος μέσω αντίστοιχων καρτών.

     

    970A G43 Plus 3

     

    Αυτό που ξεχωρίζει πάντως την νέα μητρική της MSI από άλλες παλιότερες μητρικές για το AM3+ socket, είναι η ύπαρξη δύο θυρών USB 3.1 Type A, οι οποίες επιτρέπουν μεταφορές δεδομένων με ταχύτητες που φτάνουν τα 10Gb/sec. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα δύο USB 3.0 υποδοχές, δώδεκα USB 2.0, έξι SATA III με υποστήριξη RAID, Gigabit LAN και 7.1 ήχο(Realtek ALC892). Η μητρική διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, ενώ μέσω του OC Genie 4 επιτρέπει το εύκολο overclocking.

     

    970A G43 Plus 1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.