Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα Compact USB Flash Drives από την Patriot

    Τα νέα flash drives των 128GB συνδέονται μέσω του πρωτοκόλλου USB 3.1 Gen 1, είναι συμβατά με τις προηγούμενες εκδόσεις του πρωτοκόλλου USB 3.0 και USB 2.0 και φτάνουν ταχύτητες μέχρι 110MB/s ανάγνωσης και 20MB/s εγγραφής.

     

    "Με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο, η Patriot επεκτείνει τις διαθέσιμες χωρητικότητες στις δημοφιλείς σειρές της", δήλωσε ο Meng J. Choo, Product Manager της Patriot. "Αυτές οι χωρητικότητες δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε ακόμα και τα μεγάλα HD video στην τσέπη σας ή να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας".

     

    7a

     

    Ένα από τα πιο δημοφιλή USB drives, είναι το Tab το οποίο διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και ταιριάζει πολύ με τα προϊόντα της Apple ενώ παράλληλα διαθέτει προσιτή τιμή. Το μικρό του μέγεθος και το μεταλλικό φινίρισμα το κάνει σχεδόν αόρατο ενώ είναι συνδεδεμένο στη συσκευή σας.

     

    7b

     

    Η τελευταία προσθήκη στη σειρά των lifestyle USB flash drives, είναι το Vex το οποίο είναι τέλειο για όσους ψάχνουν ένα Flash drive με χρώμα αλλά με μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η έκδοση των 128GB θα είναι διαθέσιμη σε έντονο πράσινο για να μην το χάνεται ποτέ στην ακαταστασία του γραφείο σας.

     

    7c

     

    Το Spark διαθέτει μεταλλικό ενιαίο σώμα ιδανικό για όποιον θέλει να επεκτείνει τον αποθηκευτικό χώρο παίρνοντάς το μαζί του οπουδήποτε.

     

    Το Supersonic mini μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειας των lifestyle USB Drives, αλλά είναι μικρό, με λαστιχένιο περίβλημα και μπορεί να αντέξει την κακομεταχείριση και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα.

     

    Τα Tab, Spark, Vex και το Supersonic mini θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως μέσω των ιστοσελίδων και των καταστημάτων των Fry's Electronics, Amazon και Newegg στις 14 Δεκεμβρίου με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινάνε από τα 49.99 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.