Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα gaming πλατφόρμα από το Facebook

    Το Facebook ανακοίνωσε τη νέα της πλατφόρμα παιχνιδιών με το όνομα  "Gameroom". Η εφαρμογή αυτή για PC με Windows 7 ή νεώτερη έκδοση, προωθείται ως μία πλατφόρμα για κάθε τύπο παιχνιδιού, τα οποία μπορεί να κατεβάσει όποιος επιθυμεί.

     

    Η beta έκδοση του Gameroom είναι διαθέσιμη για τους developers και οι χρήστες μπορούν να παίξουν παιχνίδια του Facebook αλλά και τα υπόλοιπα  παιχνίδια που υπάρχουν στην νέα πλατφόρμα.

     

    facebook-gameroom-categories.jpg


    Το Gameroom είναι μια προσπάθεια του Facebook να επεκταθεί πέρα από παιχνίδια όπως το Farmville. Έτσι προσπαθεί να ανταγωνιστεί άλλες πλατφόρμες όπως το Steam της Valve, το οποίο μετράει 125 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Οι developers δύσκολα θα υιοθετήσουν τη νέα πλατφόρμα αλλά η εταιρία ποντάρει στις τεράστιες διαφημιστικές δυνατότητες του δικτύου της.

     

    31363-bb36d0d3.jpg

     

    Η εταιρία θα λαμβάνει το 30 τοις εκατό κάθε συναλλαγής, το ίδιο ποσοστό δηλαδή που ζητάει και η Valve από το Steam. Με την νέα έκδοση της μηχανής γραφικών Unity 5.6, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, οι developers θα μπορούν να δημοσιεύσουν τα παιχνίδια τους κατευθείαν στο Gameroom. 

     

    1024500en.jpg

     

    Η ανακοίνωση της νέας πλατφόρμας έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης την νέας έκδοσης της μηχανής γραφικών Unity, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video :

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.